Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Bureau Veritas

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 135 recensioner.

Jonas
(4)
Allt blir rätt platt när man kör utbildning på distans men så är det under rådande förutsättningar
Mattias Gustafson
(4)
Bra ledare och samtal. Lagom stor grupp, 4 deltagare.
Stefan Hertz
(3)
Bra kurs, för att vara en introduktion för AIAG-VDA FMEA
Anders Frannson
(4)
Web baserat är en utmaning i sig, men som helhet tycker jag det fungerade bra. Första dagen var lite svårare att hänga med, det var väldigt mycket information och mycket som var nytt för mig. Andra dagen bättre, man hade med informationen från första dagen och bitarna började falla på plats. Superbra att man fick möjlighet att ställa frågor p...
Visa mer
Pia
(4)
Den var på det hela taget bra. Personligen hade jag mer nytta av 9001- delen än 14001-delen.
Peter
(4)
Bra. Fick en god orientering kring ISO 9001 och 14001.
Johanna
(3)
Trevlig kursledare och tekniken fungerade relativt väl. Jag är lite förvånad över att man i en så kondenserad kurs väljer att lägga en timme på allmänt prat om miljö - jag tror att vi alla är medvetna om problemen med klimatförändringar och miljöförstöring. Det hade varit bättre använd tid att få öva mer på att göra t.ex. bedömning av miljöprest...
Visa mer
Anders Kandergård Thermia
(5)
Vi körde ju kursen via teams och det tycker jag fungerade mycket bra! Detr var ett bra kursmaterial och mycket bra kursledare....
Henrik Mossberg Thermia AB
(5)
Intressant att göra en sådan här kurs via internet. Hade nog tidigare inte trott på det, dels för rädslan att det blir opersonligt, dels för risken att jag själv inte skulle klara att ha fokus. Båda dessa farhågorna kom på skam. Mycket beroende på att vi var relativt få deltagare (3st) och att alla inklusive kursledare Gabriel hade stort engagem...
Visa mer
marianne andersson
(5)
Mycket bra kurs! Funkade över förväntan trots webbaserad. Lärde mig mycket nytt!
ABB
(5)
Balansen mellan kurspass och pauser var mycket bra och det var bra att vi fick ut hela körschemat för alla tre dagarna innan kursstart. Kursledaren var konsekvent och höll schemat. Den mastiga infomationen blandades på ett bra sätt med spelade exempel, anekdoter och skämt på ett bra sätt.
ABB
(4)
Kusen inehölle en mycket bra genomgång av standarden. För mig som har en tidigare utgåva av stabndarden i bakhuvudet var det en nyttig uppdatering. Tyvärr upplevde jag att själva revisonsdelen kom i skymundan. Det hade kunnat var en dag till med revisonsövningar.
ABB ab
(4)
Jag tycker att kursen fungerade bra, mycket nöjd. På distans uppskattade jag det mer informella genomgångarna med en gemensam återkoppling en den enskilda övningen.
Vida Wood AB
(3)
Rent allmänt fungerade distansutbildning bra, men är ju annorlunda att genomföra på distans. Och det behövs tänka lite annorlunda hur en sådan genomförs.
Pelle Ström Vida Skog AB
(3)
Bra innehåll. vi höll den på distand vilket var var för att slippa resa långt för en dag. men det blir så att på distands är det lite svårare att diskutera och vissa bilder kunde inte visas
Anonym
(5)
Otroligt strukturerad kursledare. Mycket kunskapsintensiv kurs med övningar relaterat till verkligheten.
Håkan
(4)
Kursen somhelhet var bra, dock upplevde jag det somatt del ett kräver en del förkunskaper i standardnal. Att gör det över nätet i Teams har fungerat jättebra och det kan vara ett bra sätt även efter Covid19 då vi slipper resa. kursledarebn visade på en del länkar i materialet (ppt) som inte fungerar i pdf format.
Cici
(4)
Tydligt och bra!
Elin Douhan, ABB
(5)
Utbildningsledaren var väldigt engagerad och kunnig. Hans engagemang var smittsam och utbildningen var väldigt lyckad!
Petra Torshage
(4)
Det har fungerat bra med tanke på att vi jobbat i Teams
Petra Torshage
(4)
Det har fugnerat bra med tanke på att vi har kört utb i Teams
Marianne Andersson
(5)
Mycker bra kurs! Gått tidigare och då tyckte jag att det var mycket prat kring paragraferna, om ni förstår vad jag menar. Kommer tipsa fler om att använda revisionsplanen, checklistan, checklistan för avvikelser, rapportmall.
Håkan
(4)
Jag menar att tempo var högt från dag 1 och kursledaren förutsatte att vi hade i mitt tycke stora förkunskaper vilket inte jag hade klart för mig. då vi påtalade det minskade tempot tille en bra nivå.
Mikael
(3)
Hej Bra kurs och innehåll. Intressant område och bra genomförande av ledare. Flexibiliteten i hur vi gjorde grupp övningar vs gemensam genomgång var bra dock blev det lite knappt om tid i vissa fall. Överlag är jag nöjd med genomförande, blev speciellt då vi gjorde det på distans. Fredrik som ledare var mycket bra
Elin Douhan, ABB
(5)
Utbildningen höll en bra nivå trots en grupp med väldigt blandad erfarenhet av internrevision och ISO-standarder. Utbildaren var ytterst kunnig i ämnet och hans engagemang smittade av sig på deltagarna. Tre dagar med mycket nyttig information som förmedlades väldigt väl trots förutsättningarna med att utbildningen genomfördes på distans.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!