Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Intern arbetsmiljörevision - ISO 45001:2018 - Företagsanpassad!

Bureau Veritas
Kort om utbildningen
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Intern arbetsmiljörevision – ISO 45001

Denna utbildning syftar till att utveckla din revisionsmetodik och vi går igenom standarden och hur den kan användas på bästa möjliga sätt. Med rätt verktyg så hjälper ISO45001 dig att systematisera, planera och följa upp på ett effektivt sätt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Vi sätter agendan tillsammans med er och ert företag för att säkerställa att ni får ut det ni förväntar er av kursen! Utefter det bestäms även antalet dagar för kursen!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Intern arbetsmiljörevision - ISO 45001:2018 - Företagsanpassad!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 8 recensioner.

marianne andersson
(5)
Mycket bra kurs! Funkade över förväntan trots webbaserad. Lärde mig mycket nytt!
ABB
(5)
Balansen mellan kurspass och pauser var mycket bra och det var bra att vi fick ut hela körschemat för alla tre dagarna innan kursstart. Kursledaren var konsekvent och höll schemat. Den mastiga infomationen blandades på ett bra sätt med spelade exempel, anekdoter och skämt på ett bra sätt.
ABB ab
(4)
Jag tycker att kursen fungerade bra, mycket nöjd. På distans uppskattade jag det mer informella genomgångarna med en gemensam återkoppling en den enskilda övningen.

Bureau Veritas

Bureau Veritas

Gör dig redo för framtidens utmaningar

Bureau Veritas erbjuder ett brett utbud av kurser inom bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, livsmedelssäkerhet och automotive. Vårt mål är att säkerställa att du med kurserna alltid är bäst i klassen och ständigt hålls uppdaterad. När du väljer kurser från...


Läs mer om Bureau Veritas och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Bureau Veritas

Fabriksgatan 13
41250 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 8 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 135 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar