Visa utbildning.se som: Mobil

Fredrik Eklund

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Fredrik Eklund

Boka Fredrik Eklund

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, författare, fastighetsmäklare och realitystjärna

Fredrik Eklund följde sin dröm om att lyckas i staden som aldrig sover - New York. Han flyttade dit år 2003 och befinner sig nu i toppen som fastighetsmäklare. Han säljer hus och egendomar åt kändisar och har även blivit stor genom TV-programmet Million Dollar Listing New York. Förutom att han skapat sig en stjärnkarriär så lever han nu familjelivet med make och två barn.

Fredrik Eklund anser att vi alla är säljare, även om man inte har det som yrke. Hans föreläsningar lär publiken hur man ska sälja, vare sig det handlar om att sälja ett hus för flera miljoner eller bara att sälja in en idé till chefen. Eklunds blandning av personliga historier, erfarenheter och humor får vem som helst att vilja syssla med sälj på olika sätt. Boka Fredrik Eklund och lär dig knepen för att lyckas och bli framgångsrik i din karriär.

Målgrupp

Fredrik Eklund talar bland annat om framgång, om att följa drömmar och konsten att sälja in sig själv. Hans föreläsningar riktar sig till alla inom sälj, men passar även utmärkt till dem som vill lära sig mer om framgång och att bygga karriär. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fredrik Eklund, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fredrik Eklund!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar