Visa utbildning.se som: Mobil

Världskänd Projektledningskurs

Adding Value Consulting AB
Kort om utbildningen
3 dagar
13 500 SEK, 10 500 DKK, 1 500 EUR exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg, Helsingfors, Köpenhamn, Malmö, Stockholm
Engelska

Kursbeskrivning

PRINCE2 Foundation – Världskänd Projektledningskurs

Kursen PRINCE2 Foundation behandlar de grundläggande principerna inom PRINCE2:s projektstyrningsmetoder.

PRINCE2 Foundation är på grundnivå och ger deltagarna en introduktion till projektledningsmetoden PRINCE2. Kursen ger tillräckligt med information för att alla som arbetar med PRINCE2 ska förstå sina roller och ansvarsområden och även förstå hur metoden tillämpas i projekt. Efter kursen får deltagarna möjlighet att certifieras i PRINCE2 Foundation.

Målsättning

Att få förståelse för:

  • PRINCE2:s uppkomst, begrepp och tillämpning
  • beståndsdelarna, metoderna och processerna inom PRINCE2 och deras inbördesförhållande
  • förhållandet mellan företagets dagliga verksamhet och projektmiljön
  • samt förberedelser inför testet PRINCE2 Foundation

Målgrupp

Anställda på företag som regelbundet arbetar med projektframtagning eller på annat sätt är aktivt involverade i projektarbete. Inga speciella förhandskrav utöver högre utbildning eller motsvarande utbildning /yrkeslivserfarenhet.

Om PRINCE2

PRINCE2 (Projects In Controlled Environment) är en strukturerad metod för effektiv projektledning. Metoden är den mest populära och använda projektledningsmetoden i världen. Metoden utvecklades på i Storbritannien på 80-talet och har sedan dess vidareutvecklats av erfarna projektledare och experter. Den senaste versionen av PRINCE2 släpptes i juli 2009. PRINCE2 har blivit standardmetod inom Project Management både inom den privata och den offentliga sektorn i många länder, som t.ex. Nederländerna, Danmark, Australien och USA.

Den breda användningen av PRINCE2 beror till stor del på metoden är lätt att skräddarsy och anpassa och kan tillämpas på alla slags projekt. Varje process definieras utifrån dess huvudsakliga input och output, specifika målsättningar och aktiviteter. PRINCE2-metoden beskriver hur projektet bör delas in i hanterbara skeden som möjliggör en effektiv kontroll av resurserna och en regelbunden övervakning av utvecklingen under hela projektets gång

Innehåll

  • Presentation av projektstyrning inom PRINCE2
  • PRINCE2: beståndsdelar, metoder och processer
  • Förberedelseprov (PRINCE2 Foundation)
  • Möjlighet till certifiering

Investering

SEK 13.500 (exkl. moms).

I priset ingår välkomstpaket, kurslitteratur, all material, övningsprov, Foundation examen och certifiering samt fika och lunch.

Erbjudande

PRINCE2 Foundation som företagsanpassad internkurs

Adding Value Consulting AB har även specialiserat sig på att skapa utbildningsprogram för er hos er. Vi skapar en skräddarsydd utbildning för ert företag i vilken upplägget, språket och innehållet anpassas efter era behov. För mer information, gör intresseanmälan nedan.

Certifikat

PRINCE2 Foundation

Certifieringar inom PRINCE2 riktar sig huvudsakligen till dig som projektledare eller dig som vill arbeta som projektledare. Även övriga som på något sätt är involverade i projekt kan ha nytta av att certifiera sig.

Läs mer om PRINCE2 Foundation

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Världskänd Projektledningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Adding Value Consulting AB

AVS

Vi utbildar och certifierar dig inom projektledning, agile och IT. Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization), som organiserar 'Best Practice' kurser i Norden, avseende:  IT, projekt, program och portföljhantering. Vi har introducerat PRINCE2 i Sverige...


Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Embassy House, Box 24243
Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Världskänd Projektledningskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer