Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Recensioner av Adding Value Consulting AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 145 recensioner.

Rebecca Johansson
Både jag och min kollega har gjort e-learningkursen. Vi har sett detta som ett bra sätt att få certifikatet. Vi har båda tidigare erfarenhet av ISO 27001, och det faktum att vi gick igenom materialet tillsammans gav en bra inlärningsupplevelse. Tack!
Hans S.
Mycket intressant kurs. Perfekt för att få all kunskap om Business Analyst (inom Agile :) Bra och lärorik. Lätt att förstå och väl relaterat till ditt dagliga arbete. Utmärkt, snabb och personlig service av leverantören AVC
Johannes Löfman
Fantastisk kurs. Förklarar saker och ting på ett tydligt och logiskt sätt. Praktiskt, relevant och smidig att genomföra. Tack AVC!
Fogelström, K
Jag var väldigt nöjd med både kursen och utbildaren. Han var väldigt duktig på att exemplifiera och man fick känslan att han var väldigt kunnig på området.
Andrea Pålsson
Filip Ek
Det här är absolut en av de bästa utbildningarna jag gått och jag kan verkligen rekommendera AVC och utbildningen till andra!
Martin Helgesson
Kursen har varit väldigt bra, med mycket relevant innehåll. Tack!
Ching Daniels
Jag har använt AVC:s e-learning för mina CompTIA A+ Core 1 och Core 2 certifieringar. E-learning, materialet och det strukturerade upplägget var mycket lätt att följa och mycket informativt. Kursmaterialet hjälpte mig att enkelt klara Core 1-certifieringen och nu håller jag på att genomföra Core 2-certifieringen. AVC:s kundtjänst är toppen. Varj...
Visa mer
Daniel Antonsson
Välstrukturerat kursmaterial, lätt att förstå och väl presenterat. Jag tackar AVC-teamet för deras stöd och hjälp.
Jerry
Jag har gjort båda kurserna, som var mycket bra, praktiska och smidiga att genomföra
Rolfsson
Perfekt för att få all kunskap om Data Science och Python. Kursen har varit väldigt bra. Tack!
Linda
Jag har lärt mig en hel del, lett en del arbeten på vår fastighetsavdelning men kände att jag behövde få struktur och ordning och det har jag fått via er kurs!
Robin Törnqvist
Jag tycker kursen är väldigt bra, perfekt med både video och tydlig läsmaterialet. Kursen var lätt och rolig att göra.
Madelene Borgman
Kursens självgående karaktär gjorde det möjligt för mig att slutföra kursen inom ramen av mitt upptagna schema. Utbildningsmaterialet är av hög kvalitet och blandningen av videor, övningar och fallstudier gjorde att allting samlades på ett heltäckande sätt.
Johan
Jag är väldigt nöjd med den här kursen överlag. Den har uppfyllt mina förväntningar och det var precis rätt kurs för mig och det jag sökte.
Johanna Lundberg
Jag är mycket nöjd med onlinekursen, det finns mycket information som är uppdelad i olika avsnitt på ett sätt som är lätt att förstå, med en bra blandning av teori, praktiska övningar och exempel från verkliga livet. Och också viktigt: Bra service och effektiv hjälp från AVC :)
Evelina L.
Jag ger också 5 stjärnor för utbildningen. Verkligen mycket bra och särskilt för detta bra pris. Praktiskt, lätt att följa och roligt att göra. Nu på semester :) Tack AVC för den goda och personliga servicen.
Emelie Bergman
Det här är den andra e-learning som jag har köpt från AVC. Kvaliteten på den första utbildningen (ITIL) var så bra att jag valde AVC igen för PRINCE2. Utbildningsmaterialet är av hög kvalitet och blandningen av videor, övningar och praktiska fallstudier gjorde det lätt att förstå och följa.
Ville Häkkinen
Hittills har jag varit mycket nöjd med kursen från AVC. Jag har ännu inte avslutat hela utbildningen, men i dag har jag slutfört en del av den genom att klara Foundation-examen! Jag hade två skäl att välja AVC. Det första skälet var att jag kunde ta kursen när jag hade tid över. Det andra skälet var att AVC verkade erbjuda bättre valuta för p...
Visa mer
Anna Eliasson
Jag gillade den verkligen - bra innehåll i en bra form: videor är korta och konkreta, testfrågor låter dig testa dina kunskaper och handouts hjälper dig att gå igenom viktiga saker.
Mats Norén
En mycket bra utbildning med många tips, inspiration, videor och bra dokument som kan hjälpa och ha mycket nytta i mitt framtida yrke.
Anders Malmqvist
Otroligt engagerad och kunnig lärare. Väldigt bra på att förklara och att sätta sig in i olika situationer.
Christina Bengtsson
Det var första gången jag tog en e-learningkurs. Den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag lärde mig mycket, den var praktisk och rolig att göra.
Jonas Hansson
Jag tyckte om utbildningen. Materialet och särskilt presentationerna är av god kvalitet, tydliga och lätta att följa. Jag har flera års erfarenhet som (sr) projektledare inom större företag som använder sina egna metoder, men alla dessa metoder är härledda från eller har likheter med PRINCE2. Eftersom jag nu har startat mitt eget företag m...
Visa mer
ingmar karlsson
Jag har gjort Scrum Master-utbildningen via AVC och även ITIL4 Foundation. Det här är (också:) en utmärkt kurs, med praktiskt innehåll. Jag gillar också den snabba supporten från AVC. Det var lätt att boka tentamen och jag klarade tentamen på första försöket.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
}