Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Adding Value Consulting AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 106 recensioner.

Dennis Ollson
Utbildningen var väldigt givande för mig. Bra kvalitet och struktur, lätt att följa och roligt att göra.
Erika Bengtson
Mycket bra, användbar och praktisk kurs. Lätt att följa. Tack!
Ella Reuterswärd, Blueberry College & Universitet
Bra och tydligt upplägg med varierande komponenter så som läsning, videos, enklare quiz och mer utmanande uppgifter. Projektledningsmetoder som är applicerbara på olika typer av projekt i olika branscher.
Franka v. G
Bra praktiskt e-learning, tydligt uppbyggt med många övningsfrågor mellan varje moment så att man kan testa sina kunskaper under tiden. Övningarna var också bra och realistiska, så att du lätt kunde klara provet.
Nina Sundberg
För ett år sedan gick vi över från klassrumsutbildning till eLearning-utbildning. Hos AVC hittade vi mycket bra och praktiska utbildningar. Våra erfarenheter är mycket positiva. Kurserna är mycket givande, de hjälper till att klara av tentorna och är roliga att följa. Med klassrumsutbildning har man endast en chans att lära sig. Med eLearning ...
Visa mer
Julia Pettersson
Vi har utbildat ett antal medarbetare i PRINCE2 med stor succé. Alla deltagare är mycket nöjda och alla har klarat sig med bra resultat. Vi kommer definitivt att köpa fler av AVC:s praktiska eLearning-kurser. Tack så mycket!
F. Gustavsson
Jag är mycket nöjd med utbildningen och Josef är en riktigt bra föreläsare.
Camilla Ekström
Tar med mig många lärdomar från denna utbildning. Mycket för pengarna!
Sofie Jansson
Jag har precis börjat utbildningen. Kvaliteten, innehållet och strukturen är fantastisk. Jag är verkligen imponerad! Rekommenderas starkt! Jag kommer att ta fler e-learning kurser :) AVC är verkligen professionella och hjälpsamma. Tack!
Malin Svanström
PRINCE2 är en av de certifieringskurser vi organiserar tillsammans med AVC. Denna kurs är en av de populäraste internt hos oss. Mycket bra utbildare som gör utbildningen verkligt inspirerande. Under några år har vi certifierat våra medarbetare i PRINCE2, vilket har gjort oss mycket bättre organiserade, kontrollerade och strukturerade. Det hjälpe...
Visa mer
Henrik Christensson
En mycket bra utbildning med många tips, inspiration, videor och bra dokument. Tar med mig många lärdomar från denna utbildning.
Hans Berglund
Mycket bra mycket grundligt - ingenting lämnas åt slumpen. Alla mycket väl förklarade och lätta att följa.
Frida Hansson
Bra utbildning, jag fick många idéer. Det var kul att ta den här kursen. Tack AVC för mycket bra och personlig service!
Josephine Lindgren
Kursen är lärorik och täcker alla områden inom projektledning. Fungerar toppen på distans!
Alexander Norén
Kunnig och inspirerande lärare. Jag fått bra idéer och verktyg för framtida projekt. Rekommenderas!
Theo Strömklint
Bra kurs som kompletterar PRINCE2-metodiken med agila värderingar, koncept och tekniker. Kursen ger deltagaren en bra inblick i hur projektledare kan applicera och anpassa PRINCE2 med agil arbetsmetodik. Väldigt användbart för organisationer som jobbar enligt ex. Scrum och/eller Kanban i sina leveransteam men samtidigt vill driva projekt enlig...
Visa mer
Sandra Callermo
En intressant utbildning som går igenom projektledning från grunden och kombinerar läsning med videos och övningsuppgifter.
Denice Karlsson
Omfattande och pedagogiskt kursmaterial och bra kombination av läsning, övningar, videoföreläsningar och quiz. Funkar superbra på distans!
Jesper Norgaard
Det är en smart och flexibel undervisningsform. Det läromedel är första klass, väl genomtänkt med bra tips och guider.
Madeleine Hallberg
Osäker på vad jag skulle förvänta mig, men jag är mycket nöjd! Då jag jobbar agilt var det skönt att få koll/komplettera med vissa delar som tidigare applicerats ad-hoc. Nu blev det mer satt i sitt sammanhang. Kursledaren gjorde kursen rolig och lätt att följa. Bra kombination av teori och praktik. Väldigt pedagogisk med bra övningar och bra dis...
Visa mer
Johanna Thorn
Jag är jättenöjd! Mycket bra, genomgår alla olika steg i projektledning. Jag gillar hela upplägget med utbildningen. Filmer blandat med läsning, uppgifter och frågor. Väldigt Pedagogiskt utfört.
Karin Fransson
Det är en smart och flexibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet är absolut toppklass, genomtänkt med bra tips och guider. Tack AVC!
Fredrik Knutsson
Mycket bra utbildning. Martin är engagerad och proffsig. Mycket kunnig. Bra material med tydliga bilder och Martin drog flera exempel från "vardagen". Jag kommer att ha stor nytta av AgilePM.
Jonas Holmgren
Tack för en mycket väl genomförd SAFe kurs. Bra variation mellan teori och övningar, strukturerat upplägg, fokus på djup förståelse snarare än begrepp och ord.
Susanne Eklund
Mycket bra lärare som höll ett bra tempo på denna intensiva och roliga utbildning.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!