Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Adding Value Consulting AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 99 recensioner.

Camilla Ekström
Tar med mig många lärdomar från denna utbildning. Mycket för pengarna!
Sofie Jansson
Jag har precis börjat utbildningen. Kvaliteten, innehållet och strukturen är fantastisk. Jag är verkligen imponerad! Rekommenderas starkt! Jag kommer att ta fler e-learning kurser :) AVC är verkligen professionella och hjälpsamma. Tack!
Malin Svanström
PRINCE2 är en av de certifieringskurser vi organiserar tillsammans med AVC. Denna kurs är en av de populäraste internt hos oss. Mycket bra utbildare som gör utbildningen verkligt inspirerande. Under några år har vi certifierat våra medarbetare i PRINCE2, vilket har gjort oss mycket bättre organiserade, kontrollerade och strukturerade. Det hjälpe...
Visa mer
Henrik Christensson
En mycket bra utbildning med många tips, inspiration, videor och bra dokument. Tar med mig många lärdomar från denna utbildning.
Hans Berglund
Mycket bra mycket grundligt - ingenting lämnas åt slumpen. Alla mycket väl förklarade och lätta att följa.
Frida Hansson
Bra utbildning, jag fick många idéer. Det var kul att ta den här kursen. Tack AVC för mycket bra och personlig service!
Josephine Lindgren
Kursen är lärorik och täcker alla områden inom projektledning. Fungerar toppen på distans!
Alexander Norén
Kunnig och inspirerande lärare. Jag fått bra idéer och verktyg för framtida projekt. Rekommenderas!
Theo Strömklint
Bra kurs som kompletterar PRINCE2-metodiken med agila värderingar, koncept och tekniker. Kursen ger deltagaren en bra inblick i hur projektledare kan applicera och anpassa PRINCE2 med agil arbetsmetodik. Väldigt användbart för organisationer som jobbar enligt ex. Scrum och/eller Kanban i sina leveransteam men samtidigt vill driva projekt enlig...
Visa mer
Sandra Callermo
En intressant utbildning som går igenom projektledning från grunden och kombinerar läsning med videos och övningsuppgifter.
Denice Karlsson
Omfattande och pedagogiskt kursmaterial och bra kombination av läsning, övningar, videoföreläsningar och quiz. Funkar superbra på distans!
Jesper Norgaard
Det är en smart och flexibel undervisningsform. Det läromedel är första klass, väl genomtänkt med bra tips och guider.
Madeleine Hallberg
Osäker på vad jag skulle förvänta mig, men jag är mycket nöjd! Då jag jobbar agilt var det skönt att få koll/komplettera med vissa delar som tidigare applicerats ad-hoc. Nu blev det mer satt i sitt sammanhang. Kursledaren gjorde kursen rolig och lätt att följa. Bra kombination av teori och praktik. Väldigt pedagogisk med bra övningar och bra dis...
Visa mer
Johanna Thorn
Jag är jättenöjd! Mycket bra, genomgår alla olika steg i projektledning. Jag gillar hela upplägget med utbildningen. Filmer blandat med läsning, uppgifter och frågor. Väldigt Pedagogiskt utfört.
Karin Fransson
Det är en smart och flexibel undervisningsform. Undervisningsmaterialet är absolut toppklass, genomtänkt med bra tips och guider. Tack AVC!
Fredrik Knutsson
Mycket bra utbildning. Martin är engagerad och proffsig. Mycket kunnig. Bra material med tydliga bilder och Martin drog flera exempel från "vardagen". Jag kommer att ha stor nytta av AgilePM.
Jonas Holmgren
Tack för en mycket väl genomförd SAFe kurs. Bra variation mellan teori och övningar, strukturerat upplägg, fokus på djup förståelse snarare än begrepp och ord.
Susanne Eklund
Mycket bra lärare som höll ett bra tempo på denna intensiva och roliga utbildning.
Linda Olofsson
Fantastisk service - Jag bokade den här kursen mindre än 2 veckor i förväg och fick snabbt allt material, till exempel den pappersbaserade boken. Organisationen var felfri och tränaren var utomordentligt kunnig och balanserade verklig erfarenhet med fördjupad kunskap om SAFe-kursens ämnen.
Christopher Sandström
Jag lärde mig mycket. En mycket bra utbildning med många tips, inspiration, videor och bra dokument som kan hjälpa och ha mycket nytta i mitt framtida yrke.
Lars Berglund
Bra utbildning, verkligen anpassningsbar och kan göra det när jag ville. Det var kul att ta den här kursen.
Caroline Hellström
Jag har gjort Scrum Master & Scrum Product Owner. Mycket bra utbildningar och mycket för pengarna. Gav mig mycket ny kunskap. Enkel process för att möjliggöra tillgång till material och examen.
Anders Palm
Elearning-kursen har lätt överträffat mina förväntningar. Både i format och material. Bra service av AVC! Tack!
Martin Arvidsson
Mycket bra hjälp vid PMP-certifieringen. Utbildningen var väldigt givande för mig.
Lena Mähler
En väldigt lärorik och väl strukturerad kurs. Kompetent och personlig service och support. Jag rekommenderar verkligen denna kurs till alla som vill bli en duktig projektledare.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!