Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Adding Value Consulting AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 76 recensioner.

Martin Arvidsson
(4)
Mycket bra hjälp vid PMP-certifieringen. Utbildningen var väldigt givande för mig.
Lena Mähler
(5)
En väldigt lärorik och väl strukturerad kurs. Kompetent och personlig service och support. Jag rekommenderar verkligen denna kurs till alla som vill bli en duktig projektledare.
Sandra Ström
(5)
Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att koncentrera mig med så långa och intensiva dagar och jag trodde aldrig att jag skulle kunna lära mig så mycket under så kort tid. Jag blev direkt motbevisad och jag kan omöjligt tänka mig att det finns något bättre sätt att lära sig så mycket under en så kort period. Rekommenderas starkt!
A. Nord, Konsultchef
(5)
Vi har utbildat 90 deltagare under en vecka. Alla klarade sin examen med fantastiska resultat. Funderar du att certifiera i PRINCE2? AVC makes it happen! Tack AVC, vi är supernöjda!
Toresson
(5)
Utbildningen var väldigt givande för mig, effektiv och mycket bra!
Emilia Johnsson
(5)
Kvaliteten på eLearning-materialen var mycket omfattande och återspeglade innehållet i examen. Tack!
Monica Samuelsson
(5)
Jag gillade hur kursen utformades, det var lätt att navigera och använda. Fantastiskt innehåll och Change Management-produkt. Mycket komplett. Jag lärde mig mycket. Mycket glad att rekommendera.
Ulf Göransson
(4)
Det har varit väldigt lärorikt! Supporten har varit superbra.
Johan Christoffel
(5)
Med tillfredsställelse (och högt betyg på provet, 8,5!) ser jag tillbaka på min PRINCE2 kurs. Jag letade efter en effektiv och tillgänglig kurs som var lätt att kombinera bredvid mitt jobb. Inga väntetider: jag kunde komma igång direkt med rätt material och på grund av den proaktiva inställningen från Adding Value Consulting AVC och jag behövd...
Visa mer
Carl Linder
(5)
Denna kurs var helt klart mer givande än vad jag hade vågat förvänta mig. Jag gillade de praktiska övningarna Jag kommer att ha stor nytta av detta, stort tack!
Hans Fransen
(4)
I think the course provided max information towards the examination. Good value for money! I will for sure take another course via AVC.
Marie Rosengren
(5)
Kvaliteten på eLearning-materialen var mycket omfattande och återspeglade innehållet i examen. AVC är verkligen professionella och hjälpsamma. Dessutom svarar de snabbt med tillräckliga detaljer för att besvara dina förfrågningar.
Kjell Paulsen
(5)
Bra innehåll och online kurs. Mycket komplett. Lätt att använda. Man kan repetera olika segment men även att ta kursen under en längre tid vilket jag tycker har varit bra. Jag lärde mig mycket.
Amanda Norling
(5)
Jag är mycket nöjd med kursen. Perfekt när jag är hemma och under mitt arbete eller tar hand om barnen. Kursen är lätt att pausa eller gå tillbaka till hur ofta du vill.
Patrik Hansson
(5)
Den senaste veckan har jag utforskat och lärt mig Prince2-projektledningsmodellen. PRINCE2 Foundation och Practitioner kurs utbildad av Adding Value Consulting. Bra undervisning med massor av verkliga fall. Jag fick två certifikat och en ny verktygslåda att använda i framtida projekt, som projektledare eller i ledande befattning. I synnerhet ...
Visa mer
Yasmine Hansen
(5)
Förra veckan deltog jag i en kurs för att få PRINCE2 Foundation & Practitioner-certifikat. Det var en mycket intensiv och utmanande vecka, men det var också fascinerande och engagerande. AVC-utbildaren är en erfaren PM och konsult med djup kunskap om olika aspekter av att hantera ett projekt. Han instruerade veckan med massor av verkliga exempel...
Visa mer
Sanna
(5)
Kvaliteten på eLearning-materialen var mycket omfattande och återspeglade innehållet i examen. Jag är mycket nöjd med kursen.
Eva Strandberg
(5)
Mycket bra kurs och mycket användbar i mitt arbete.
Mette Strand
(5)
Fantastisk onlinekurs som hjälper dig att få en fullständig och grundlig förståelse av metoden. Det här är en kurs som har sparat mig tid. I kursen ingår även fantastiska online övningsprov. Jag skulle definitivt rekommendera denna onlinekurs!
Stefan Månsson
(5)
Har varit kund hos AVC i ganska många år och kommer alltid tillbaka till dem när jag behöver en kurs eller certifiering. Jag är mycket nöjd med kvaliteten och servicen AVC levererar.
Sanna Lindholm
(5)
Kursinnehållet, presentationen var utmärkt. Lätt att följa och förstå.
Peter Sjö
(5)
Mycket användbar
Anna Thomsen
(5)
Jag var tveksam till att gå en klassrumskurs under Corona, men jag är glad att jag gjorde det! Vi utbildades i en mindre grupp deltagare, i större rum med 2 meters avstånd. Det gick väldigt bra. Alla deltagare klarade examen med mycket goda resultat.  Stort tack till kursledaren, mycket kunnig och bra upplägg under hela utbildningen!
Frida Svedberg
(5)
Jag har gått flertalet distans kurser hos AVC och är mycket nöjd med innehållet.
Robin Carlsson
(5)
To pass the exam in order to receive the CISM certificate is not easy. Some of my colleagues attended an in-company training course. About 40% failed the first exam. I decided to use this online training course. It helped me well. It gave me confidence and the knowledge to pass the exam. And I did the first try!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!