Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Recensioner av Adding Value Consulting AB

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 63 recensioner.

Amanda Norling
(5)
Jag är mycket nöjd med kursen. Perfekt när jag är hemma och under mitt arbete eller tar hand om barnen. Kursen är lätt att pausa eller gå tillbaka till hur ofta du vill.
Patrik Hansson
(5)
Den senaste veckan har jag utforskat och lärt mig Prince2-projektledningsmodellen. PRINCE2 Foundation och Practitioner kurs utbildad av Adding Value Consulting. Bra undervisning med massor av verkliga fall. Jag fick två certifikat och en ny verktygslåda att använda i framtida projekt, som projektledare eller i ledande befattning. I synnerhet ...
Visa mer
Yasmine Hansen
(5)
Förra veckan deltog jag i en kurs för att få PRINCE2 Foundation & Practitioner-certifikat. Det var en mycket intensiv och utmanande vecka, men det var också fascinerande och engagerande. AVC-utbildaren är en erfaren PM och konsult med djup kunskap om olika aspekter av att hantera ett projekt. Han instruerade veckan med massor av verkliga exempel...
Visa mer
Sanna
(5)
Kvaliteten på eLearning-materialen var mycket omfattande och återspeglade innehållet i examen. Jag är mycket nöjd med kursen.
Eva Strandberg
(5)
Mycket bra kurs och mycket användbar i mitt arbete.
Mette Strand
(5)
Fantastisk onlinekurs som hjälper dig att få en fullständig och grundlig förståelse av metoden. Det här är en kurs som har sparat mig tid. I kursen ingår även fantastiska online övningsprov. Jag skulle definitivt rekommendera denna onlinekurs!
Stefan Månsson
(5)
Har varit kund hos AVC i ganska många år och kommer alltid tillbaka till dem när jag behöver en kurs eller certifiering. Jag är mycket nöjd med kvaliteten och servicen AVC levererar.
Sanna Lindholm
(5)
Kursinnehållet, presentationen var utmärkt. Lätt att följa och förstå.
Peter Sjö
(5)
Mycket användbar
Anna Thomsen
(5)
Jag var tveksam till att gå en klassrumskurs under Corona, men jag är glad att jag gjorde det! Vi utbildades i en mindre grupp deltagare, i större rum med 2 meters avstånd. Det gick väldigt bra. Alla deltagare klarade examen med mycket goda resultat.  Stort tack till kursledaren, mycket kunnig och bra upplägg under hela utbildningen!
Frida Svedberg
(5)
Jag har gått flertalet distans kurser hos AVC och är mycket nöjd med innehållet.
Robin Carlsson
(5)
To pass the exam in order to receive the CISM certificate is not easy. Some of my colleagues attended an in-company training course. About 40% failed the first exam. I decided to use this online training course. It helped me well. It gave me confidence and the knowledge to pass the exam. And I did the first try!
Ola Axelsson, Konsultchef
(5)
AVC:s online-kurser är praktiska, användbara, lätta att följa och... alla våra deltagare har klarat proven, utan problem!! Jag kan starkt rekommendera att studera AVC:s onlinekurser!
Stefan Månsson
(5)
Utmärkt interaktiv presentation, lätt att förstå. Bra supportteam.
Martin Wallin
(5)
Mycket bra interaktiv kurs. Gjorde det roligt och motiverande att fortsätta kursen. Examen var lätt att boka och jag certifierade för min PRINCE2 Foundation. Perfekt under Corona-tiderna!
Charlie Dower
(5)
Online course & service was great - I felt very supported throughout the course and exam process.
Isabelle Olofsson
(5)
Rekommenderad! En kvalitetskurs. Bra och praktiska material. Det gav mig mycket kunskap. Jag har klarat båda tentor utan problem!
Susanne Björkman
(5)
Detta är en mycket användbar kurs och varje chef bör ta denna kurs. Jag har så många nya idéer, jag kan inte vänta med att implementera detta! Tränaren var mycket kunnig och inspirerande. Tack!
Lina Holm
(5)
Jag har arbetat som projektledare i mer än 15 år. Jag blev överraskad över hur mycket jag lärde mig under denna kurs. Jag hade önskat att jag hade gjort den här kursen tidigare! Kursen inspirerade mig verkligen, att arbeta mer effektivt, planera bättre, hur man hanterar risk och ändring, hur man skräddarsyr Prince2 till riktiga projekt, osv. ...
Visa mer
Magnus Berglund
(5)
Jag är så glad att jag kunde vara med på kursen. Jag kunde inte fått en bättre kursledare, han var grym!! Iterationer inklusive regelbundna reflektioner och bra balans mellan teori och genomtänkta övningar. Scenarion från verkligheten och övningarna. Praktiska övningar och exempel från verligheten. Stor tack!
Per Nilsson
(5)
Allt på kursen var värdefullt. Flera aha-upplevelser och jag fick bra verktyg att använda i mitt dagliga arbete. Underbar kursledare.
Johanna Nord
(5)
Vilken fantastisk utbildning. Mycket användbart även om du inte arbetar med PRINCE2. Fokuset var riktigt bra: hur man kan närma sig och hantera Agile leverans och team. Kursen besvarade många frågor jag har haft under en tid. Nu har jag alla tips och tricks som jag behöver för att hantera mitt projekt ännu bättre!
Malin Svanström, Operations Excellence
(5)
Vi har jobbat med AVC i några år nu, från den första dagen, den första utbildningen, den service som de har gett oss och mig personligen har varit fantastisk. De har en mycket professionell inställning och är extremt anpassningsbara till våra krav. Alla deras utbildare är väldigt kunniga, mycket anpassningsbara och gör allt för att förklara allt...
Visa mer
Malin Svanström
(5)
PRINCE2 är en av de certifieringskurser vi organiserar tillsammans med AVC. Denna kurs är en av de populäraste internt hos oss. Mycket bra utbildare som gör utbildningen verkligt inspirerande. Under några år har vi certifierat våra medarbetare i PRINCE2, vilket har gjort oss mycket bättre organiserade, kontrollerade och strukturerade. Det hjälpe...
Visa mer
Petter Hedman
(5)
Jag har nyligen avslutat min PRINCE2 Agile Practitioner-kurs med AVC, jag tyckte att organisationen och personalen var oerhört hjälpsam och professionell. Utbildaren var en av de bästa jag har stött på. Jag rekommenderar starkt denna utbildning och AVC som utbildningspartner. Tack!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!