Visa utbildning.se som: Mobil

PRINCE2 Foundation (inkl certifiering) på distans

Adding Value Consulting AB
Kort om utbildningen
Börja när du vill
4 500 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Kursen PRINCE2 Foundation behandlar de grundläggande principerna inom PRINCE2:s projektstyrningsmetoder.

PRINCE2 Foundation är på grundnivå och ger deltagarna en introduktion till projektledningsmetoden PRINCE2. Kursen ger tillräckligt med information för att alla som arbetar med PRINCE2 ska förstå sina roller och ansvarsområden och även förstå hur metoden tillämpas i projekt. Efter kursen får deltagarna möjlighet att certifieras i PRINCE2 Foundation.

Målsättning

Att få förståelse för:

  • PRINCE2:s uppkomst, begrepp och tillämpning
  • beståndsdelarna, metoderna och processerna inom PRINCE2 och deras inbördesförhållande
  • förhållandet mellan företagets dagliga verksamhet och projektmiljön
  • samt förberedelser inför testet PRINCE2 Foundation

Målgrupp

Anställda på företag som regelbundet arbetar med projektframtagning eller på annat sätt är aktivt involverade i projektarbete. Inga speciella förhandskrav utöver högre utbildning eller motsvarande utbildning /yrkeslivserfarenhet.

Om PRINCE2

PRINCE2 (Projects In Controlled Environment) är en strukturerad metod för effektiv projektledning. Metoden är den mest populära och använda projektledningsmetoden i världen. Metoden utvecklades på i Storbritannien på 80-talet och har sedan dess vidareutvecklats av erfarna projektledare och experter. Den senaste versionen av PRINCE2 släpptes i juli 2009. PRINCE2 har blivit standardmetod inom Project Management både inom den privata och den offentliga sektorn i många länder, som t.ex. Nederländerna, Danmark, Australien och USA.

Den breda användningen av PRINCE2 beror till stor del på metoden är lätt att skräddarsy och anpassa och kan tillämpas på alla slags projekt. Varje process definieras utifrån dess huvudsakliga input och output, specifika målsättningar och aktiviteter. PRINCE2-metoden beskriver hur projektet bör delas in i hanterbara skeden som möjliggör en effektiv kontroll av resurserna och en regelbunden övervakning av utvecklingen under hela projektets gång

Innehåll

  • Presentation av projektstyrning inom PRINCE2
  • PRINCE2: beståndsdelar, metoder och processer
  • Förberedelseprov (PRINCE2 Foundation)
  • Möjlighet till certifiering

Investering

SEK 4.500 (exkl. moms) för en självstudie e-learning kurs Basic.

I priset ingår ett välkomstpaket, all material, övningsprov, login uppgifter till E-learning Basic databas, tillgång till online kursledare samt prov och certifiering.

Vill du hellre följa en öppen kurs med en av våra duktiga tränare? Ansök om information här nere och vi återkommer med skräddersyd information! 

Certifikat

PRINCE2 Foundation

Certifieringar inom PRINCE2 riktar sig huvudsakligen till dig som projektledare eller dig som vill arbeta som projektledare. Även övriga som på något sätt är involverade i projekt kan ha nytta av att certifiera sig.

Läs mer om PRINCE2 Foundation

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om PRINCE2 Foundation (inkl certifiering) på distans, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Adding Value Consulting AB

AVS

Adding Value Consulting AB (AVC) hjälper företag att implementera PRINCE2® Project Management-metoden, ITIL® Service Management-metoden och MSP® Managing Successful Programme Management-metoden. Detta gör vi genom utbildning, certifiering och konsulttjänster. Förstklassiga utbildningar i hela NordenPionjärer inom bästa-praxis-metoderSkräddarsydda utbildningslösningarHögkvalificerade kursledareFokus på långvariga...


Läs mer om Adding Value Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Adding Value Consulting AB

Karlavägen 100, Box 24053
104 50 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera PRINCE2 Foundation (inkl certifiering) på distans!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer