Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Filtrera efter
Utbildningsform
Kategori
Stockholm
Visa alla filter
Visar 1-12 av 12 träffar
Annonser

Populära ämnen

Platser inom Stockholm

Reportage inom Utbildning

Arkitekturlinjen vänder sig till dig som är intresserad av arkitektur och i synnerhet villaarkitektur. Du kanske ska bygga om eller renovera hemma, eller så kanske du vill söka dig vidare till en arkitekthögskola?

Är fastighetsbranschen något för dig? Huvudläraren Robert af Wetterstedt delar med sig av högaktuella kunskaper ur arbetslivet på deltidsutbildningen Diplomerad Fastighetsförvaltare. Boka din plats redan idag!

Mer om grafisk design-utbildning i Stockholm

I Stockholm är utbudet av utbildningar inom grafisk design brett. Här kan du välja utbildningar inom flera olika inriktningar och utbildningstyper. Vill du läsa en enstaka kurs under ett par dagar eller en hel utbildning som löper över några veckor? Här finns möjligheten att välja det du vill vidareutbilda dig inom och att gå företagsanpassade kurser helt anpassade efter era förkunskaper och mål.

Grafisk design handlar om visuell kommunikation. En utbildning i grafisk design syftar till att ge dig verktyg för att kunna kommunicera genom bilder, färger, former och typografi. Du lär dig använda designprinciper i flera typer av medier såsom trycksaker, förpackningar, bildskärmar och på webben. Du får även kunskap om vilken roll design spelar för användarupplevelsen på webbsidor och andra digitala plattformar. Du lär dig teorier för effektiv kommunikation samt hur du kan förmedla känslor och budskap visuellt. En utbildning inom grafisk design ger dig dessutom grundläggande kunskaper i de vanligaste programmen och verktygen. Vanligtvis lär du dig Adobe Creative Cloud-paketet med program som Illustrator, Photoshop och InDesign.

Att gå en utbildning i grafisk design Stockholm

I Stockholm är som sagt utbudet av utbildningar inom grafisk design brett. Här finns även tongivande skolor som Berghs School of Communications som erbjuder utbildningar med hög kvalitet, med olika inriktningar och längder. Här finns även flera andra utbildare med gott rykte och en bred variation av utbildningar.

I Stockholm kan du gå utbildningar för att jobba som digital designer eller kortare kurser som bygger på ditt CV. Du kan gå företagsanpassade kurser med syftet att lyfta er visuella kommunikation eller utbilda er inom ett visst område, som bildkommunikation eller video. Oavsett om du vill sadla om helt eller kompetensutveckla dig själv med en enstaka kurs finns det något för dig. Vad är du intresserad av att lära dig? En del utbildningar kräver att du visar upp arbetsprov eller att du har vissa förkunskaper för att kunna tillgodogöra dig utbildningen. Kontakta arrangören för den specifika utbildning du är intresserad av för att ta reda på vad som gäller.

Exempel på utbildningar inom grafisk design:

  • Grundkurser i Photoshop, Illustrator och InDesign
  • Certifierad Art Director
  • Certifierad grafisk designer
  • Grundkurs inom UX
  • Digital visualisering
  • Interaktionsdesign
  • Webbutveckling
  • Med mera

Vem kan gå en utbildning i grafisk design?

Utbildningarna passar dig som är intresserad av kommunikation och design samt grafisk formgivning. Du kanske vill bli en fullfjädrad digital designer? Eller specialisera dig inom ett visst område? Kanske är det ditt ansvar att beställa grafiska tjänster av en byrå? Oavsett vilka mål eller förkunskaper du har kan en utbildning i grafisk design ge dig värdefulla kunskaper för att utveckla din visuella kommunikation. I Stockholm är utbudet av utbildningar stort, vilken väljer du?