Topp 10 inom projektledning

Vill du veta vilka utbildare med utbildningar inom projektledning som är populärast? Här har du listan! Med rätt utbildning kommer kunskaperna komma väl till nytta för din karriär. Vi på utbildning.se vill göra det enklare för dig att hitta rätt utbildning inom projektledning. 

Vill du veta vilka utbildare med utbildningar inom projektledning som är populärast? Här har du listan! Med rätt utbildning kommer kunskaperna komma väl till nytta för din karriär. Vi på utbildning.se vill göra det enklare för dig att hitta rätt utbildning inom projektledning.

Bland de rankade utbildningarna som du hittar på utbildning.se ger alla fördjupade kunskaper inom projektledning. Oavsett om du är i början av din karriär eller har flera års erfarenhet har du möjlighet att vässa din kompetens. Utbildningarna leds av erfarna projektledare som skapar rätt förutsättningar för dig. Här kan du ta del av topp 10 inom projektledning.

1

Projektledarutbildning

Adding Value Consulting AB 

📍    Plats: Distans

⏱️   Längd: 80 timmar (läs i din egen takt)

💰   Kostnad: 15 000 sek

💬   Rating: 4,9 (baseras på 7 recensioner)

Om utbildningen

Denna projektledarutbildning är på distans och utvecklar förmågan att planera, leda och genomföra alla olika typer av projekt på ett effektivt sätt. 

Utbildningen har tagits fram tillsammans med erfarna experter inom projektledning, närmare bestämt författaren och föreläsaren Bo Tonnquist och utbildningsexperterna Carina Höyheim samt Kristina Vateman. Den har skapats i syfte att vara Sveriges mest grundläggande och användbara projektledarutbildning.

Projektledarutbildningen vänder sig till dig som funderar på en roll som projektledare eller som redan leder projekt. Om du vill komplettera din kompetens funkar denna utbildning också utmärkt!

Läs mer


2

Projektledarutbildning - intensiv, även online

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

📍    Plats: Göteborg, Malmö, Ronneby, Stockholm

⏱️   Längd: 5 dagar

💰   Kostnad: 20 600 - 25 750 sek

💬   Rating: 4,8 (baseras på 202 recensioner)

Om utbildningen

Hur startar jag projektet? Vilka är mina medarbetare och vad ska vi leverera? Hur ska jag angripa denna arbetsuppgift? Det är frågor du får svar på under projektledarutbildning - intensiv. Du får grunden till att kunna hantera alla tänkbara situationer som uppstår i projekt.

Utbildningen sker i internatform inom en grupp. Syftet är att ge insikt i situationsanpassat ledarskap och hur du som ledare ska förhålla dig till olika grupper. 

Kursledarna är erfarna projektledare som antingen är eller har varit verksamma i olika organisationer. Alla har erfarenhet inom olika typer av projekt och vet hur du ska lösa de problem som kan uppstå. 

Läs mer


3

AAA-Projektledarutbildning. För de som vill ha det bästa?

Ledarskap & Projekthantering i Sverige AB

📍    Plats: Rikstäckande

⏱️   Längd: 11 dagar

💰   Kostnad: 40 750 - 47 500 sek

💬   Rating: 4,8 (baseras på 275 recensioner)

Om utbildningen

AAA-Projektledarutbildning är registrerad hos IPMA. Det innebär att utbildningen är kartlagd vad gäller längd, innehåll, utbildningsmetod och den effekt utbildningen förväntas ge på deltagarnas kompetensnivå. Målet med registreringen är att göra det enklare för företag och individer att välja rätt utbildning.

Utbildningen vänder sig till dig som är projektledare, projektägare, arbetar i styrgrupp eller är projektmedarbetare inom alla branscher. Du får kunskaper som utgör grunden för att kunna sätta upp ett projekt som säkerställer framgång i alla typer av organisationer. Målet är också att du ska kunna ta dig an alla typer av projekt.

Läs mer


4

Byggprojektledning

SBR Byggingenjörerna

📍    Plats: Distans, Stockholm

⏱️   Längd: 4 dagar

💰   Kostnad: 16 950 - 19 500 sek

💬   Rating: 4,7 (baseras på 27 recensioner)

Om utbildningen

Byggprojektledning är för dig som vill utveckla ditt projektledarskap inom bygg och få fördjupade kunskaper. Utbildningen är uppbyggd på fyra olika kursblock som är uppdelade på följande sätt:

  • Projektutveckling
  • Projektering
  • Produktion
  • Fördjupningsblock inom byggprojektledning 

Du får även kunskaper om styrning, planering, ekonomi och juridik. .

Om du har lång erfarenhet av projektledning inom bygg och vill få bredare kompetens passar denna utbildning dig!

Läs mer


5

Projektledning PPS Steg 1 - Grundläggande projektledarutbildning

PPS

📍    Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö

⏱️   Längd: 3 dagar

💰   Kostnad: 18 400 - 18 900 sek

💬   Rating: 4,7 (baseras på 65 recensioner)

Om utbildningen

Du som projektledare får lära dig att planera, leda och följa upp projekt på ett dynamiskt sätt. Allt från kartlägga intressenter, mål, risker och krav till ändringsbehov som uppstår längs vägen. Under utbildningen får du även lära dig att bli tydligare i din kommunikation för att styra projektgruppen i rätt riktning. Här får du förutsättningarna att driva ett projekt!

Utbildningen är till för alla som vill utveckla sin förmåga inom projektledning, både om du redan är projektledare eller vill bli projektledare. 

Projektledning PPS Steg 1 utförs av erfarna lärare och du har möjlighet att välja om du vill gå utbildningen på distans eller i klassrum.

Läs mer


6

Projektledarcertifiering - PMP

CANEA

📍    Plats: Distans, Göteborg, Stockholm

⏱️   Längd: 5 dagar

💰   Kostnad: 26 100 - 28 600 sek

💬   Rating: 4,8 (baseras på 5 recensioner)

Om utbildningen

Utbildningen går in på djupet för att du ska få förståelse för hur ett projekt ska drivas. Du får även ta del av den senaste metodiken från PMI. Samtidigt förbereder utbildningen dig för certifieringen “Project Management Professional” (PMP), vilket är världens mest spridda projektledarcertifiering. PMP symboliserar hög kunskapsnivå och goda färdigheter inom projektledning. 

CANEA är godkänd av PMI som Registered Education Provider. Det innebär att utbildningen uppfyller högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. Du får därav en utbildning av hög kvalitet. 

Vem kan gå Projektledarcertifiering - PMP? Utbildningen riktas till dig som är erfaren projektledare och ledare i projektinriktade organisationer som vill certifiera dig som PMP eller bekanta dig med PMI:s projektledarsyn. 

Läs mer


7

Praktisk projektledning

Wenell Management AB

📍    Plats: Stockholm, Gävle, Linköping, Göteborg, Malmö, Uppsala

⏱️   Längd: 4 dagar

💰   Kostnad: 27 700 sek

💬   Rating: 4,6 (baseras på 574 recensioner)

Om utbildningen

Syftet med Praktisk projektledning är att ge dig en helhetssyn på projektarbete. Du får praktiska och enkla metoder för att driva projekt. Kunskaper kring projektorganisationens roller, samspel och ansvarsfördelning är centrala och vikt läggs på att stärka dig i din roll som projektledare. 

Du kanske redan är en erfaren projektledare eller blivande projektledare? Eller arbetar du som delprojektledare, projektadministratör eller linjechef? Utbildningen vänder sig till alla som arbetar i eller med projekt.

Läs mer


8

Diplomerad Projektledare, PPA

Peter & Partner Utbildning AB

📍    Plats: Jönköping, Malmö, Stockholm

⏱️   Längd: 5,5 dagar

💰   Kostnad: 28 000 - 29 500 sek

💬   Rating: –

Om utbildningen

Diplomerad Projektledare är för dig som jobbar som projektledare och vill ha mer kunskap och smarta verktyg. I den här utbildningen får du insikt i moderna perspektiv på din roll som projektledare i din organisation. 

De första tre dagarna på utbildningen fokuserar på projektmetodik, vilket innebär att du får ta del av olika metoder och verktyg som passar för att just du ska lyckas med ditt projekt. Dag fyra och fem fokuserar på projektledarskap där du får lära dig hur du får engagerade arbetsteam och blir en bra ledare. 

Efter avslutad utbildning kommer du självständigt kunna bedöma, starta igång, planera och genomföra projekt.

Läs mer


9

Projektledarutbildning 1 - Praktisk projektledning

Academic House

📍    Plats: Distans, Stockholm, Göteborg, Malmö, Rikstäckande

⏱️   Längd: 2,5 dagar

💰   Kostnad: 14 900 sek

💬   Rating: 4,9 (baseras på 38 recensioner)

Om utbildningen

Denna utbildning ger dig verktygen för att leda framgångsrika projekt, små som stora. Du får kunskap om praktiskt genomförande där projektets faser, egenskaper, roller och förutsättningar är delar av utbildningen innehåll. 

Du får de rätta förutsättningarna för att skaffa en stabil grund att stå på och känna dig trygg i din projektledarroll. Utbildningen hjälper dig även att skapa struktur och ha koll på alla delar i projektet. Allt för att du ska bli en bra projektledare!

Läs mer


10

Projektledning

CANEA

📍    Plats: Göteborg, Malmö, Stockholm

⏱️   Längd: 3 dagar

💰   Kostnad: 19 000 sek

💬   Rating: 4,8 (baseras på 5 recensioner)

Om utbildningen

Under denna utbildning får du praktiska redskap för att framgångsrikt kunna hantera projekt. Du får god insikt i vilka arbetssätt och roller som kan användas i ett projektledningsarbete. 

Utbildningen är för dig som arbetar i projekt, är ny som projektledare eller som vill utveckla din kompetens inom projektledarrollen. 

Innehåll i utbildningen är bland annat följande:

  • Projektmodeller
  • Start av projekt
  • Projektorganisation
  • Problemomfattning
  • Teamwork
  • Avslutning

Läs mer


Letar du efter andra projektledningsutbildningar?

Du kan söka fritt och hitta över 200 utbildningar inom projektledning på utbildning.se. Filtrera utbildningar utifrån utbildningsform, plats och kategorier för att hitta det du söker efter!

Sök utbildningar


Annonser