Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Projektledarcertifiering - PMP

CANEA
Kort om utbildningen
5 dagar
27 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-08-17 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
27 800 SEK
2020-10-19

Stockholm
27 800 SEK
2020-08-17

Stockholm
27 800 SEK
2021-01-18

Kursbeskrivning

Project Management Professional (PMP)®

Denna utbildning är en intensiv projektledarutbildning som ger dig den senaste metodiken från PMI för att leda och hantera projekt på ett effektivt sätt.

Utbildningen ger dig förståelse på djupet för hur ett projekt ska drivas samtidigt som du förbereder dig för certifieringen"Project Management Professional"PMP®, världens mest spridda projektledarcertifiering. Certifieringen symboliserar hög kunskap och goda färdigheter inom projektledning och är högt aktad bland alla organisationer som arbetar i projektform.

Under denna femdagarsutbildning PMP® kommer vi att grundligt gå igenom de fem processgrupperna och de tio kunskapsområdena i A Guide to the Project Management Body of Knowledge, PMBOK®-Guide.

CANEA är godkänd av PMI som Registrated Education Provider - R.E.P och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För Vem?

Utbildningen vänder sig till dig som erfaren projektledare och ledare i projektinriktade organisationer som önskar bekanta dig med PMI®:s syn på projektledning och/eller ämnar certifiera dig som PMP®. Även chefer i projektverksamheten har behållning av en bättre förståelse för hur deras funktionsansvar passar in i projekt.

Vilka förkunskaper krävs?

För att kunna tillgodogöra dig resonemang och modeller på bästa sätt krävs erfarenhet av projektledning och en grundläggande projektledarutbildning. Innan utbildningen ska du ha bekantat dig medPMBOK® Guide.Du får därför denna skickad till dig tillsammans med en hemuppgift som ska göras innan utbildningen.

Syfte och mål

Syftet med utbildningen är att ge dig kunskap om arbetssätt och centrala projektledningsbegrepp enligtPMBOK®-Guideoch nyttan av att applicera dess innehåll på projekt av olika typer och storlekar. Utbildningen ska också hjälpa dig att förbereda dig inför PMP®-examinationen, vilken görs vid ett senare tillfälle, och väl förmedla vilken arbetsinsats det krävs för att certifiera dig.

Övrig information

Utbildningsmaterial

Utbildningsmaterialet består av en utbildningspärm där de olika föreläsningsmomenten finns dokumenterade, aktuell version avPMBOK® Guidesamt boken ”PMP Exam Prep: Rita's Course in a Book for Passing the PMP Exam”.

Notera att utbildningsmaterialet är på engelska även om utbildningen ges på svenska. Anledningen till detta är att PMP®- examinationen görs på engelska.

Certifiering

Efter genomförd utbildning har du möjlighet att ansöka om att blir PMP®-certifierad. PMI® ställer vissa förkunskapskrav för att få skriva eximinationen.Läs mer här!

Vi är godkända av PMI som "Registrated Education Provider" – R.E.P och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare. Utbildningen berättigar till följandePDU-poäng:

 • 37,5 för PMP/Program Management Professional (PgMP)®
 • 3 för PMI-SP, Project Scheduling
 • 3 för PMI-RMP, Project Risk Management

PMI-medlem får rabatt
PMI-medlemmar erhåller 15 % rabatt på utbildningen.

PMP,PMBOK and the PMI Registered Education Provider logo areregistered marks of the Project Management Institute, Inc.

Program

Dag 1, 09.00-18.00

 • Introduktion och genomgång av programmet
 • Information om PMI och PMP-certifieringen
 • Professional and Social Responsibility
 • Project Management Framework
 • Project Management Processes

 Dag 2, 08.00-17.00

 • Project Integration Management
 • Project Scope Management
 • Project Time Management

Dag 3, 08.00-17.00

 • Project Cost Management
 • Project Quality Management
 • Project Human Resource Management

Dag 4, 08.00-17.00

 • Project Communications Management
 • Project Risk Management
 • Project Procurement Management

Dag 5, 08.00-17.00

 • Project Stakeholder Management
 • Study Hint for the PMP Exam
 • Process game
 • Test exam
 • Diskussion och Frågor
 • Avslutning

Referens:

"Denna utbildning är perfekt för den som ska PMP-certifiera sig och vill fördjupa sina kunskaper inom projektledning! Utbildningen motsvarade till fullo mina förväntningar och vad jag var ute efter. Föreläsaren var väldigt duktig, lyhörd och påläst. Deltagarna hade olika förkunskaper och erfarenheter, vilket var väldigt givande och lärorikt när vi arbetade med praktikfallen under utbildningen. Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning!"

Mats Johansson, Projektledare

Ascom Sweden AB

Certifikat

PMP

PMI, Project Management Institute, är världens största professionella icke vinstdrivande organisation för projektledaryrket. Genom PMI kan du som projektledare erhålla ett flertal olika certifieringar, inklusive en av de vanligaste, PMP, som står för Project Management Professional.

Läs mer om PMP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledarcertifiering - PMP, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Ricky Strandh
(5)
”Jag gick in med förväntningen att i denna utbildning få med mig god kunskap om PMIs arbetssätt kring projektledning, samt tillräckligt god kunskap för att efter utbildningen vara förberedd att ta mig an en PMP certifiering. Mina förväntningar möttes absolut till 100 procent och detta är mycket på grund utav CANEA som utbildare. Jag anser att CA...
Visa mer
Maria von Zweigbergk
(5)
”Jag är jättenöjd med utbildningen. Det var duktiga föreläsare som var väldigt kunniga och gjorde dagarna intressanta. Jag fick en bra förståelse för ”PMPhuset” och vi fick med oss mycket utbildningsmaterial och presentationer hem. Det var en lagom stor grupp och allt praktiskt runt utbildningen fungerade perfekt."
Eva Medlycott
(5)
För mig var valet att vända mig till Canea självklart när jag skulle gå en projektledarutbildning. Jag har tidigare deltagit i deras revisionsledarutbildningar avseende ISO 9000 samt ISO 14000. Från båda dessa kurser hade jag mycket goda erfarenheter både gällande kursupplägg, utbildarnas teoretiska kunskaper och deras gedigna verksamhetserfaren...
Visa mer

CANEA

CANEA

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...


Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CANEA

Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 51 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar