Visa utbildning.se som: Mobil

Projektledarcertifiering - PMP

CANEA
Kort om utbildningen
5 dagar
27 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-12-09 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-12-09  
27 800 SEK
2020-05-04  
27 800 SEK
2020-05-04  
27 800 SEK
Stockholm
2020-02-03  
27 800 SEK
2020-08-17  
27 800 SEK

Kursbeskrivning

Projektledarcertifiering - PMP

Gå en omfattande och avancerad utbildning för att få den senaste metodiken och verkligen på djupet förstå hur ett projekt ska drivas. Du är en erfaren projektledare som vill ha kompetensutveckling till en ny nivå i din yrkesroll. Du får därtill de bästa förutsättningarna för att klara examinationen för att bli Project Management Professional, PMP®. En certifiering som leder till fler lyckade projekt och ökad lönsamhet enligt internationella undersökningar. PMP® är världens största projektledarcertifiering.

Denna femdagarskurs är utvecklad för att skapa en komplett förståelse av PMI:s sätt att se på projektledning; såsom beskrivs i deras PMBOK®Guide. Genom att följa kursen kommer deltagarna att vara väl förberedda för examinationen. Även den som inte tänker certifiera sig har mycket att lära från denna omfattande utbildning.

CANEA är godkänd av PMI som Registrated Education Provider - R.E.P och uppfyller därmed högt ställda krav på utbildningsmaterial och föreläsare.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig främst till erfarna projektledare och ledare i projektinriktade organisationer som önskar bekanta sig med PMI®:s syn på projektledning och/eller ämnar certifiera sig som PMP®. Även linjechefer och styrgruppsmedlemmar som deltar i eller påverkas av projektverksamhet har behållning av en bättre förståelse för hur deras funktionsansvar passar in i projekt.

Program

Dag 1, 09.00-18.00

 • Introduktion och genomgång av programmet
 • Information om PMI och PMP-certifieringen
 • Professional and Social Responsibility
 • Project Management Framework
 • Project Management Processes

 Dag 2, 08.00-17.00

 • Project Integration Management
 • Project Scope Management
 • Project Time Management

Dag 3, 08.00-17.00

 • Project Cost Management
 • Project Quality Management
 • Project Human Resource Management

Dag 4, 08.00-17.00

 • Project Communications Management
 • Project Risk Management
 • Project Procurement Management

Dag 5, 08.00-17.00

 • Project Stakeholder Management
 • Study Hint for the PMP Exam
 • Process game
 • Test exam
 • Diskussion och Frågor
 • Avslutning

Referens:

"Denna utbildning är perfekt för den som ska PMP-certifiera sig och vill fördjupa sina kunskaper inom projektledning! Utbildningen motsvarade till fullo mina förväntningar och vad jag var ute efter. Föreläsaren var väldigt duktig, lyhörd och påläst. Deltagarna hade olika förkunskaper och erfarenheter, vilket var väldigt givande och lärorikt när vi arbetade med praktikfallen under utbildningen. Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning!"

Mats Johansson, Projektledare

Ascom Sweden AB

Företagsinterna utbildningar

CANEA erbjuder även företagsinterna utbildningar. Ni är välkomna att kontakta CANEA för ett skräddarsytt program.

Investering


Rabatterat pris för medlemmar i PMI 23 630 SEK.

I grundpriset ingår omfattande och detaljerad dokumentation, PMBOK® Guide, PMP Exam Prep: Rita´s Course in a Book for Passing the PMP Examk, lunch, kaffe och smörgås. Vi står gärna till tjänst med information om hotell. Övernattning är ej inkluderad i priset.

Certifikat

PMP

PMI, Project Management Institute, är världens största professionella icke vinstdrivande organisation för projektledaryrket. Genom PMI kan du som projektledare erhålla ett flertal olika certifieringar, inklusive en av de vanligaste, PMP, som står för Project Management Professional.

Läs mer om PMP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledarcertifiering - PMP, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Ricky Strandh
(5)
”Jag gick in med förväntningen att i denna utbildning få med mig god kunskap om PMIs arbetssätt kring projektledning, samt tillräckligt god kunskap för att efter utbildningen vara förberedd att ta mig an en PMP certifiering. Mina förväntningar möttes absolut till 100 procent och detta är mycket på grund utav CANEA som utbildare. Jag anser att CA...
Visa mer
Maria von Zweigbergk
(5)
”Jag är jättenöjd med utbildningen. Det var duktiga föreläsare som var väldigt kunniga och gjorde dagarna intressanta. Jag fick en bra förståelse för ”PMPhuset” och vi fick med oss mycket utbildningsmaterial och presentationer hem. Det var en lagom stor grupp och allt praktiskt runt utbildningen fungerade perfekt."
Eva Medlycott
(5)
För mig var valet att vända mig till Canea självklart när jag skulle gå en projektledarutbildning. Jag har tidigare deltagit i deras revisionsledarutbildningar avseende ISO 9000 samt ISO 14000. Från båda dessa kurser hade jag mycket goda erfarenheter både gällande kursupplägg, utbildarnas teoretiska kunskaper och deras gedigna verksamhetserfaren...
Visa mer

CANEA

CANEA

CANEA Partner Group

”Vi levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling.” Vi erbjuder utbildning öppet och internt inom områdena: Strategi, Projektledning, Förändringsledning & Ledarskap Lean & Six Sigma Processer & Effektivisering Kvalitet Informationssäkerhet Miljö och Arbetsmiljö. Alla våra föreläsare är aktiva konsulter med stor...


Läs mer om CANEA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

CANEA

Packhusgatan 6
411 13 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 49 recensioner.
Alla recensioner för arrangören