Visa utbildning.se som: Mobil

Föredrag: Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget!

Svenska Institutet för sorgbearbetning
Kort om utbildningen
2,5 timmar
316 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-03-08 18:00 - Stockholm
Sista ansökan: Biljetter köps på Sorg.se
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget!

skapa det liv du villSkapa det liv du vill – Dumpa bagaget! är ett nytt seminarium som ger verktyg för livet. Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill.

Separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat. Livet är fullt av upp- och nedgångar. Samtidigt som vi lär oss mycket om hur vi skaffar oss saker, får vi lära oss förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar. Bristande kunskap om hur vi kan få läkning och kunna gå vidare leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att leva din fulla potential här och nu.

Under föredraget får du veta mer om:

  • Mod till förändring
  • Kraft till handling
  • Nycklar till frihet
  • Släpp dina inre hinder
  • Konsten att förlåta

Boken ingårFöreläsaren 
Anders Magnusson är elitidrottaren som fastande i missbruk och kriminalitet, en mörk tid som ledde till 6,5 års fängelse för grovt rån, där Anders i media kallades för Gorbyrånaren. För att vända sitt liv blev han civilekonom vid Handelshögskolan, men det var först när Anders år 1998 blev nykter och drogfri som förändringen skedde. Sedan dess har Anders vigt sitt liv åt egen personlig utveckling och att hjälpa andra.

Sagt om seminariet
”Ett uppfriskande och värmande seminarium!”
”Hade aldrig kunnat ana att ett seminarium kunde vara så inspirerande och fullt av äkthet, glädje och skratt.”
”Härlig personlighet, medryckande och väldigt intressant.”
”Fick mig att tänka i andra banor. Upptäckte mycket mer inom mig än jag trodde fanns – och nu fick jag även ord på det jag känner.”

Investering

Pris: 295 kr inklusive moms och serviceavgift. Boken Sorgbearbetning delas ut till samtliga närvarande åhörare direkt efter seminariet (ord.pris 230 kr). Biljetter köps via Ticnet.se.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Föredrag: Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Svenska Institutet för sorgbearbetning

Svenska Institutet för Sorgbearbetning är ett utbildningsföretag vars verksamhetsidé är att ge människor tillgång till en metod för känslomässig läkning efter dödsfall, separationer och andra förluster. Vi hjälper människor i sorg, men utbildar även andra som möter sörjande. Vi anordnar...


Läs mer om Svenska Institutet för sorgbearbetning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Svenska Institutet för sorgbearbetning

Tegnérgatan 24
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Föredrag: Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget!!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 22 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Föredrag: Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget! från Svenska Institutet för sorgbearbetning, fyll i dina uppgifter: