Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Svenska institutet för sorgbearbetning

Svenska Institutet för sorgbearbetning

Svenska Institutet för Sorgbearbetning är ett utbildningsföretag vars verksamhetsidé är att ge människor tillgång till en metod för känslomässig läkning efter dödsfall, separationer och andra förluster.

Vi hjälper människor i sorg, men utbildar även andra som möter sörjande. Vi anordnar dessutom uppdragsutbildningar åt bl.a. företag, kommuner och skolor. Årligen går omkring 500 personer våra kurser.

Bland de som går vår utbildning för att hjälpa andra finns psykologer, terapeuter, coacher, kuratorer, sjukvårdspersonal, diakoner, ledare och chefer på olika nivåer – men även personer som utifrån egna erfarenheter av sorg vill hjälpa andra.

Vi grundades år 2001 med missionen att hjälpa så många sörjande som möjligt med sorgbearbetning. För att uppnå vårt mål sprider vi kunskap om sorgbearbetning inte bara genom olika kurser och utbildningar för sörjande och fackmän, utan även genom bokutgivning och föredrag.

I enlighet med vårt syfte har vi ingen anknytning till någon religion, politisk organisation, institution eller till annan rörelse av något slag.

Visa alla utbildningar med Svenska Institutet för sorgbearbetning

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Personlig effektivitet Längd Pris Ort Snittbetyg
Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget! 2,5 timmar Från 316 SEK Stockholm
Vård
Behandling /omsorg
Egen bearbetning – workshop 3 dagar Från 6 900 SEK Flera orter (3)
5,0 (1)
Företagsanpassade kurser för sorgbearbetning Rikstäckande
Hjälpa andra – certifieringkurs för sorgbearbetning 5 dagar Från 15 900 SEK Flera orter (3)
4,9 (15)

Visa alla

Reportage

Så här säger tidigare kursdeltagare om Svenska Institutet för sorgbearbetning

Så här säger tidigare kursdeltagare om Svenska Institutet för sorgbearbetning

Läs mer

Sedan starten år 2001 har Svenska Institutet för sorgbearbetning hjälpt cirka 2000 personer att genomföra ett sorgearbete. Vid uppföljning ett år efter avslutad kurs är det 96,5 % som rekommenderar kursen till andra och 94,4 % som uppger att de fått ett bestående positivt resultat till följd av kursen.

Läs kursdeltagarnas kommentarer här.


Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Svenska Institutet för sorgbearbetning och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Svenska Institutet för sorgbearbetning

Tegnérgatan 24
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 17 recensioner.

Maria Freidlitz, Svenska Institutet för Helande Samtal
(5)
Jag är så tacksam att jag valde att göra detta för mig själv. Att förstå vartifrån det jobbiga kommer och att få avslut. Jag har blivit en helare människa och Susanne är helt enastående som kursledare. All inspiration från mitt eget uppvaknande tar jag med mig för att använda som min superkraft att vidarebefordra till omvärlden. Återigen Tack fö...
Visa mer
Audny Sivertsen Ribe
(5)
En perspektiv og innsiktsfull utdanning som gir deg energifrigjørende verktløy for å leve et harmonisk , lykkelig og fritt liv. <3 Takknemlig for muligheten. I tillegg til at det er en "gave" å få muligheten til å hjelpe andre til det samme. <3 Anbefales virkelig.
Eva Beijersand
(5)
Utbildningen gav mig så mycket mer än själva sorgbearbetningen, som i sig är otroligt effektiv. Nämligen tex hur vi per automatik kickar igång vår hjärna när människan framför oss BARA behöver bli hållen och tillåten att känna det den känner. Utan att bli tröstad eller få tips och råd. Det centrala för mig med denna metod är att man gör en handl...
Visa mer
Intresseanmälan

För att få mer information från Svenska Institutet för sorgbearbetning, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 17 recensioner.