Maria Lindberg Coaching

i Stockholm (+ 2 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Maria Lindberg Coaching

Varmt välkommen!

Hos mig får du hjälp med stresshantering och att utforma ditt liv så som du vill ha det, genom onlinekurser i stresshantering samt mina populära kurser i personlig utveckling och självledarskap. 

Jag som driver Maria Lindberg Coaching heter Maria och är livsdesigner. (På pappret heter det certifierad stresscoach och livscoach. :) )

Min utgångspunkt för allt jag gör är att hjälpa människor (ofta högpresterande) att äga sitt liv och sin tid. Att leva sitt sitt allra, allra bästa liv! Och att göra det från insidan och ut. Då detta skapar välmående och att det är en betydligt mer effektiv väg att designa sitt liv på. 

Vad ditt allra bästa liv innebär vet bara du. Och vet du inte det så hjälper jag dig ta fram svaren med tydlighet. Jag ger dig nycklarna och verktyg att använda, för att skapa drömlivet med mindre stress och mer välmående. 

Jag använder bland annat tekniker inspirerade från andningsteknik, mindfulness, act-terapi och kbt, spiritualitet och mental träning. Men kanske främst från mina egna erfarenheter av livet som elitidrottare, professionell dansare och inköpare inom mode, med efterföljande utmattning och hur jag tog mig vidare. 

Spana in mina kurser och skicka gärna ett meddelande så tar vi det därifrån. Jag ser så mycket fram emot att få välkomna dig in i min värld!

Sagt om Maria Lindberg Coachings kurser:

"En sån ögonöppnare!

Som att ta på sig ett par glasögon som inte bara gör allt tydligare utan som gör att man ser på sig själv och livet med mer kärlek och förståelse. Inga pekpinnar eller krav. Du gör din egen resa fast i en trygg och tillåtande miljö, med lagom stora utmaningar för att komma framåt, hela tiden med Maria som stöd och pepp. Helt suveränt!" 

" Jag kan verkligen rekommendera att gå en kurs med Maria. Hon förmedlar en mjuk och skön känsla, vilket jag tycker är väldigt viktigt när man jobbar med sig själv. Det känns tryggt och ombonat att våga vara sig själv tillsammans med Maria. "

" Maria har en fantastisk förmåga att på ett mycket lugnt och diskret sätt guida och vägleda till insikter och ge redskap till att förändra tankemönster och invanda beteenden. Känner att kursen gav mig förmågor att lägga saker bakom mig, sluta övertänka och börja göra saker jag bara vågat drömma om."

Visa alla utbildningar med Maria Lindberg Coaching

Varför välja Maria Lindberg Coaching?

Distansutbildningar

Du väljer startdatum

Individuellt upplägg

Utbildningar

Utbildning
Hälsa
Stresshantering Längd Pris Ort Snittbetyg
Stresshantering för arbetsgrupp Flera orter (2)
Stresshantering- Balansprogrammet Från 2 499 SEK Flera orter (2)
5,0 (1)
Stresshantering, individuellt program Från 9 750 SEK Flera orter (2)
5,0 (8)
Ledarskap
Självledarskap
Personlig utveckling, självledarskap & livsdesign 6 tillfällen Från 9 750 SEK Flera orter (2)
5,0 (9)
Personlig utveckling
Personlig utveckling - Livsdesign Från 1 999 SEK Distans
5,0 (3)
Personlig utveckling - Shine your light Från 5 555 SEK Distans
Personlig utveckling- Boosta din självkänsla Från 2 499 SEK Distans
5,0 (6)

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Maria Lindberg Coaching och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontakt

Maria Lindberg Coaching

Stockholm

Mobil 0708818020

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 34 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Sofia H
20 nov 2023
Enkelt, givande och väldigt utvecklande

Maria har en fantastisk förmåga att på ett mycket lugnt och diskret sätt, guida och vägleda till insikter och ge redskap till att förändra tankemönster och invanda beteenden. Kä...

Visa mer
5/5
Marie M
08 nov 2023

Jag kan varmt rekommendera den här kursen. Den har gett mig ökad förståelse och insikter om mig själv. Maria har på ett tydligt och enkelt sätt coachat och gett mig många bra ve...

Visa mer
5/5
Hanna K
08 nov 2023

Jag hade en mycket bra upplevelse av kursen och fick många bra tips. Maria är en otroligt duktig och proffsig coach. Jag är mycket nöjd!

Highlights