Visa utbildning.se som: Mobil

Skräddarsydd interaktiv teatershow

Stockholms Improvisationsteater AB
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ska ni ha kick-off, ett större event eller kundträff?
Vill ni se er själva i ett annat perspektiv? Få en spegling av era värderingar?

Med hjälp av improvisationsteater gestaltar vi er vardag på scenen, hittar humorn i de små detaljerna och skapar oförglömliga minnesbilder.

Stockholms Improvisationsteater är Sveriges största och äldsta improvisationsteater med över 25 års erfarenhet av att arbeta med företag och organisationer.

Våra improvisatörer är några av de bästa i landet, och tack vare vår breda erfarenhet har vi en unik förmåga att skapa stor humoristisk scenkonst av den ibland till synes grå vardagen på en arbetsplats.

Upplägg

Vi skräddarsyr en föreställning med ert tema och er arbetsplats som inspiration. Med hög igenkänningsfaktor konkretiserar vi det ni behöver få upp till ytan på ett avväpnande och humoristiskt sätt.


I nära samarbete med er som uppdragsgivare skapar vi en aha-upplevelse som kan ge nya insikter och diskussionsunderlag för att arbeta vidare med det tema som är aktuellt hos er just nu.

Kursledare

Helena Lindegren är skådespelare och pedagog och har undervisat och spelat improvisationsteater i över 15 år. Helena är en omtyckt utbildare som arbetat med en mängd lednings- och arbetsgrupper inom både offentlig och privat sektor. Hon är också en flitigt anlitad skådespelare både på teaterscenen och TV.

Per Gottfredsson har 25 års erfarenhet av att utveckla arbetsgrupper och individer med improvisationsteater som verktyg. Han är en trygg, hängiven och inspirerande person som får deltagarna att göra sitt bästa. Han har stor erfarenhet av att undervisa, spela och regissera på teatrar och festivaler i hela världen. Per han även varit gästlärare på teaterhögskolorna i Stockholm och Helsingfors. Han hade en av huvudrollerna i den improviserade filmen ”Should I Stay or Should I Go” som var ett EU-finansierat samarbetsprojekt mellan 5 EU länder. Filmen hade premiär 2015 i Berlin.

Therese Hörnqvist är en trygg och inspirerande pedagog som gärna reflekterar kring det som händer i gruppen. Therese har undervisat och spelat improvisationsteater i ca 14 år. Hon har gjort uppdrag för en mängd olika arbetsgrupper och ledningsgrupper inom såväl privat som offentlig sektor. Hon brinner för att få människor att arbeta mot ett gemensamt mål och att se möjligheter. Några av Therese främsta styrkor är målmedvetenhet, engagemang och mod.


Stina O’Connell
är från början utbildad danspedagog vid Dans och Cirkushögskolan och har arbetat som danspedagog och dansare i flera år. Hon har vidareutbildat sig inom dans utomlands bland annat i Paris och New York. Hon har drivit frilansande dansgruppen SubSdanS som turnerat i Finland och i Sörmlands län med produktioner. På Stockholms Improvisationsteater spelar Stina improviserade föreställningar, tex improviserad Norén, Improviserad Roy Andersson samt flertal musikaler.

Janne Berg har i över 25 år arbetat med olika företagsgrupper inom ämnen som kreativitet, kroppsspråk och teambuilding. Janne har även coachat partiledare och teveprofiler i scenframställning.Han har lett talkshowen Personakt i över 15 år och har då intervjuat Sveriges främsta profiler inom underhållning, litteratur, media och politik. Janne använder i sina utbildningar av mycket feedback och lägger stor vikt på reflektioner.”Jag älskar att se människor utvecklas och ta steg framåt i sin personliga utveckling”

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Skräddarsydd interaktiv teatershow, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Stockholms Improvisationsteater AB

Stockholms Improvisationsteater AB

Vi värnar om fantasins plats i en effektiv och resultatinriktad värld

Stockholms improvisationsteater bildades 1989. Sedan 92 har vi funnits i våra egna lokaler på Sigtunagatan 12. Med humorn som verktyg ifrågasätter vi normer, traditioner och invanda tankebanor.  Improviserad teater med föreställningar som ”Den Improviserade Schlagerfestivalen” och ”Improviserad Norén”. Teater för...


Läs mer om Stockholms Improvisationsteater AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Stockholms Improvisationsteater AB

Sigtunagatan 12
113 22 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skräddarsydd interaktiv teatershow!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner
Alla recensioner för arrangören