Visa utbildning.se som: Mobil

HR Business Partner

Folkuniversitetet Stockholm
Kort om utbildningen
15 tillfällen
19 250 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-02-10 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Kursens syfte är att ge dig fördjupade kunskaper som du självständigt ska kunna omsätta i praktiken inom HR i roller som generalist, HR-assistent, koordinator, konsult, administratör eller Business Partner.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Innehåll

Hur ser arbetet ut på en HR-avdelning? Vilka funktioner och arbetsuppgifter finns? Generellt om HR-rollen i det strategiska och operativa perspektivet. HR-cykeln; introduktion, utvecklingssamtal, kompetensutveckling, svåra samtal och avveckling. Rekrytering och bemanning. Ledarskap och organisation. Arbetsrätt, förhandling och kollektivavtal. Personalhandbok. Förhandling, lönebildning och lönesamtal. Strategisk kompetensförsörjning. Employer Branding.

Förkunskaper

Inga formella förkunskaper är nödvändiga dock är det fördelaktigt om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare för att kunna tillägna dig kursen på bästa möjliga sätt.

Lärare

Viveka Holm

Viveka Holm är utbildad personalvetare och lärare, med över 15 års erfarenhet av rekrytering.

Fram till våren 2017 var hon delägare och verksam som rekryterare i rekryterings- och bemanningsföretaget First Reserve, som hon var med och startade 2003.

Numera driver hon egna bolaget Holm Rekrytering AB.

Viveka har också skrivit boken "Värderingsstyrd rekrytering som affärsstrategi: attrahera de bästa medarbetarna och se ditt företag växa".

Upplägg

Under kursen kommer föreläsningar varvas med praktiska övningar. Kursen består av 15 stycken lektionstillfällen som ges dagtid en gång i veckan mellan kl. 9.00 och 12.30.

Examen, diplom m.m.

Intyg utfärdas efter utbildningens slut för de deltagare som varit närvarande minst 75% av tiden och förutsatt att hela avgiften är betald.

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet Stockholm

Folkuniversitetet

Vi har hundratals yrkesrelaterade kurser och utbildningar som gör din tid på jobbet mer givande, förverkligar dina framtidsplaner eller flyttar dig till en ny lönenivå. Helt enkelt höjer ditt attraktionsvärde på arbetsmarknaden. Folkuniversitetet startade redan 1933 då en grupp studenter...


Läs mer om Folkuniversitetet Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45
113 59 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera HR Business Partner!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar