Leadership retreat

Pris
19 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Pris
19 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 19 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Detta lunch-till-lunch Business retreat är skräddarsytt för dig som söker en möjlighet till reflektion och perspektiv i en hektisk värld. Under retreatet varvar vi meditation och andra forskningsbaserade övningar med strukturerad reflektion där du får möjlighet att titta på din situation och utforska vägar framåt. Genom övningarna får du verktyg till fortsatt utveckling även efter retreatets slut.

Ordet retreat kommer från engelskan och betyder retirera; att dra sig tillbaka. Genom att ta oss tid att fokusera inåt kan vi komma till nya insikter, fylla på med energi och öka vårt välbefinnande. Det här är ett tillfälle att utforska vad som verkligen betyder något för dig och hitta vägar framåt som inkluderar både personlig och professionell utveckling – på kort och lång sikt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Detta business retreat är för chefer och ledare som känner ett behov av att få perspektiv på en komplex eller hektisk vardag och vill fylla på med ny energi. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av till exempel meditation, men du är nyfiken på olika övningar och tekniker och har ett öppet sinne.

Upplägg

Ett retreat innebär att söka eftertanke i stillhet, i sällskap av andra. Det är en möjlighet att dra sig tillbaka för att reflektera och få perspektiv på tillvaron. I detta Business Retreat är utgångspunkten att arbetet och livet inte är två separata ting. De påverkar varandra – och båda är en del av dig.

Genom mindfulness och andra övningar kan du öka din förmåga att hantera osäkerhet och göra effektiva prioriteringar. En lång rad studier visar att mindfulness bidrar till minskad stress och ökat välbefinnande, men också en förhöjd förmåga att se möjligheter och agera proaktivt. Med ett starkare fokus och tydligare prioriteringar kan du få mer gjort med mindre insats.

Tillsammans med andra deltagare med liknande utmaningar, får du lära dig olika typer av övningar som varvas med strukturerad reflektion. Du får vägledning i hur arbetet kan bli en väg till fortsatt personlig utveckling och hur du kan integrera prestation med välbefinnande.

Kursledare

Lasse Lychnell är doktor i företagsekonomi och forskar om hur ledare integrerar inre utveckling med sitt yrkesliv. Lasse Lychnell är certifierad mindfulnessinstruktör och har mer än 10 års erfarenhet av att leda grupprocesser där inre utveckling möter verksamhets- och affärsutveckling.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Leadership retreat, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi har blivit utsedda som bäst leverantör i Norden och Baltikum sedan 2001 i Financial Times årliga branschrankning.    Våra ledarskapsutbildningar och affärsutvecklingsprogram finns som öppna program med...

Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights