Visa utbildning.se som: Mobil

Utbildat över 200 kursdeltagare till Internationellt Certifierade Affärscoacher sedan starten 2008

Solid AffärsCoaching startades av Gunnar Kihlblom för att erbjuda coaching av ledare och andra nyckelpersoner och som ser både till dessa individers situation och till verksamhetens utmaningar.

Sedan 2008 erbjuder företaget utbildningar i AffärsCoaching och har sedan dess utbildat över 200 Internationellt Certifierade AffärsCoacher - i enlighet med de regler som fastställts av ICF – International Coach Federation och EMCC – European Mentoring and Coaching Council.

Solid AffärsCoaching är ett av få utbildningsföretag med professionella affärs - och executive coacher som kursledare.

Företaget har tilldelats European Quality Award inom coachutbildningar.

 

Solid AffärsCoaching om Gunnar KihlblomGunnar Kihlblom

Under de senaste femton åren har Gunnar arbetat som Internationell AffärsCoach/Executive Coach med fokus på ledarskapsstöd och ledarskapskartläggningar. Gunnar har en gedigen erfarenhet av affärs- och marknadsutveckling från ledande positioner, bland annat som marknadsdirektör och VP inom stora svenska och internationella företag och där initierat och drivit stora förändringsprojekt.

Har skrivit böcker om affärscoaching och förändringsledning.

Visa alla utbildningar med Solid AffärsCoaching

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Solid AffärsCoaching och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Solid AffärsCoaching

Sickla Allé 53
131 65 Nacka

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 31 recensioner.

Lars Lindberg, chef
(5)
Coachingen har gett mig nya verktyg som ledare. Till exempel att genomföra ett utvecklingssamtal med verklig substans. Kursen har också betytt mycket för min personliga utveckling. Tänk att få en "kick" i sitt arbete när man är 50+.
Kristin, personalkonsult
(4)
Utbildningen har gett mig nya verktyg, idéer och tillvägagångssätt på hur jag kan hantera samtal och situationer i min yrkesroll som HR konsult. Den har gett mig nya infallsvinklar på min personliga utveckling och framtid samt även på vad jag kan rekommendera och förslå till andra i deras utveckling – vare sig den ska vara av personlig eller av ...
Visa mer
Ulrika, VD
(5)
För mig är kursens styrka de många praktiska momenten – verkligen ” hands-on” – samt att få tillfälle att reflektera över mig själv och min vision som individ och ledare. Detta har tillsammans gett mitt eget ledarskap ytterligare en dimension.
Intresseanmälan

För att få mer information från Solid AffärsCoaching, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 31 recensioner.