Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Solid AffärsCoaching

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 32 recensioner.

Angelica Adamski
(5)
En mycket väl genomförd kurs med bra balans mellan självstudier och onlineundervisning. Rekommenderar kursen å det varmaste. Ett bra redskap för alla ledare. En av de trevligaste kurser jag har gått.
Lars Lindberg, chef
(5)
Coachingen har gett mig nya verktyg som ledare. Till exempel att genomföra ett utvecklingssamtal med verklig substans. Kursen har också betytt mycket för min personliga utveckling. Tänk att få en "kick" i sitt arbete när man är 50+.
Kristin, personalkonsult
(4)
Utbildningen har gett mig nya verktyg, idéer och tillvägagångssätt på hur jag kan hantera samtal och situationer i min yrkesroll som HR konsult. Den har gett mig nya infallsvinklar på min personliga utveckling och framtid samt även på vad jag kan rekommendera och förslå till andra i deras utveckling – vare sig den ska vara av personlig eller av ...
Visa mer
Ulrika, VD
(5)
För mig är kursens styrka de många praktiska momenten – verkligen ” hands-on” – samt att få tillfälle att reflektera över mig själv och min vision som individ och ledare. Detta har tillsammans gett mitt eget ledarskap ytterligare en dimension.
Gabriella, HR-medarbetare
(4)
En utbildning med mycket praktisk träning där jag mognat i min roll som coach under utbildningens gång. Jag har fått med mig verktyg och metoder för att kunna hjälpa andra på ett professionellt sätt.
Liselotte Görwik
(5)
Som coach och utbildare sökte jag en ackrediterad coachutbildning och valde Solid AffärsCoach, eftersom den är unik med sin dubbla ackrediteringen av såväl ICF som EMCC. Kursen har en tydlig struktur och innehåller praktisk träning. Detta upplägg tillsammans med de entusiasmerande kursledarna Gunnar och Ulla som generöst delar med sig av sina er...
Visa mer
Michael, konsult
(5)
Diplomerad Affärs Coach har gett mig nya verktyg, kunskaper och möjligheter i mitt arbete som konsult. Metodiken kommer att utveckla mitt sätt att arbete med förändringar i olika organisationer. Kursledningens entusiasm och kursens upplägg gör att vi deltagare blir engagerade och motiverade.
Claes-Göran, mentor och coach
(4)
Jag har stor användning för de metoder och arbetssätt jag lärde mig – när jag arbetar som coach och mentor. Har definitivt utvecklat min förmåga att arbeta professionellt för att stötta individer i deras professionella utveckling.
Henrik Frohm
(5)
Bra och gedigen utbildning. Gunnars erfarenhet ger god vägledning. Mycket god mix mellan teori/dialog och egen coaching.
Cecilia, butikschef
(4)
Utbildningen har gett mig nya verktyg i att utvecklas som ledare och i att nå våra affärsmål. Speciellt viktigt för mig eftersom jag kontinuerligt mäts mot vår måluppfyllelse.
Linda, ledarutveckling
(5)
Jag tilltalades av strukturen och affärsmässigheten i kursen - eftersom jag arbetar med ledarutveckling i en större organisation.
Kursdeltagare
(4)
Blended e-learning som format fungerar bra och är lätt att kombinera med mitt arbete.
Per B, coach och terapeut
(5)
Kursportalen gjorde det enkelt att följa utbildningen och få en tydlig överblick och struktur över de olika avsnitten.
Jenny H, VD
(4)
Jag har fått en större inblick i vad ett coachande arbetssätt innebär och det är något som jag kommer att ha glädje av framöver i min roll som VD
Gustaf Bergman, IT -ansvarig
(5)
Den här kursen har verkligen hjälpt mig att utveckla mitt ledarskap och jag har även blivit bättre på att hjälpa mina medarbetare att bli framgångsrika i sina roller.
Eva , rekryterare
(4)
Jag har haft mied mig hela mitt team på den här kursen. Det har varit ett stort lyft för alla deltagarna. Vi har fått en större inlevelse och en bättre dialog med våra klienter.
Lilian K, styrelseledamot
(5)
Jag gick coachutbildningen i våras tillsammans med flera av mina kollegere. Jag har haft stort utbyte av det jag lärde mig - men också av "verktygen" som jag fick.
Simon F, entreprenör
(4)
Kursen gav mig många nya insikter . Dessutom gjorde jag en en egen "resa" under kursdagarna. Stor tack!
Johan Hamrin
(5)
Mycket bra och innehållsrik utbildning där det dessutom gavs mycket utrymme för diskussioner. Skulle blivit en 5:a betyg om det funnits litet mer tid/övning kring hur man jobbar kontinuerligt med klienterna. Alltså litet mer tid med träff nr 2, 3 osv.
Johanna di Sivo
(5)
Under utbildningens gång har jag både fått verktyg för att bekvämt och effektivt kunna coacha individer och grupper så att de kan skapa affärsvärde och fått erfarenhet och coachning i metoder. Detta har gjort mig trygg & lugn i att leda utveckling på ett kraftfullt och strukturerat sätt. Gunnar leder med exempel vilket gör det lätt att förstå va...
Visa mer
Christina
(5)
Att få insikt och verktyg för utveckling av individer där man tar hänsyn till klientens ambitioner och samtidigt sätter klienten och dennes utmaningar i ett organisatoriskt sammanhang. Kombination individ & organisation är toppen.
Karin Bucht Linde
(5)
Kursen ger mycket till mitt ledarskap och till min coachroll i min verksamhet. Den varierar teori och praktik med många övningar där man får värdefull återkoppling kontinuerligt. Det blir en märkbar förbättring av min coaching under kursens gång.
Johan Wickenberg
(5)
Väldigt bra handledning av kursledaren. Kursledaren bygger upp en mycket bra och trygg stämning i klassrummet vilket möjliggör en dynamisk och effektiv inlärningsprocess. Bra övningar och coachövningar som bygger kunskap och utmanar deltagaren. Jag har lärt mig oerhört mycket på utbildningen och kan ge mina absolut bästa rekommendationer till de...
Visa mer
Ulrika, Movexum AB
(5)
En dynamisk och heltäckande coachutbildning som ger såväl teoretisk grund, praktiska färdigheter genom övning och personlig utveckling. Här få vi de verktyg och kärnkompetenser vi behöver.
Kursdeltagare
(4)
Utbildningen har ett bra och heltäckande kursinnehåll. Deltagarna fick gott om tid för erfarenhetsutbyte och reflektioner.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!