Tentamen - diplomerad upphandlare

SIPU, Distans (+1 orter)
Längd
3 timmar
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 december, 2023 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
3 timmar
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 december, 2023 (+4 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 3 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

diplomerad upphandlare

Tentamen - diplomerad upphandlare

Bli diplomerad upphandlare och stärk ditt CV. Få ett kvitto på din kompetens och känn dig säkrare och tryggare i din roll som upphandlare. Efter att du gått SIPUs diplomeringsprogram skriver du en digital tentamen under 3 h.

I vårt utbildningsprogram inom offentlig upphandling finns möjligheten att bli diplomerad upphandlare. Som diplomerad upphandlare får du ett intyg på din kompetens och kan känna dig tryggare och säkrare i din yrkesroll, samt få din professionella kunskap dokumenterad för nuvarande och kommande arbetsgivare.

Diplomeringens innehåll:

För att bli diplomerad upphandlare hos SIPU behöver du gå tre utbildningar och sedan skriva godkänt på tentamen.

 • Offentlig upphandling – grund
 • Offentlig upphandling – fördjupning
 • Den tredje utbildningen får du välja fritt bland våra andra upphandlingsutbildningar

När du gått utbildningarna har du alltså möjlighet att skriva tentamen. Du får sprida ut utbildningarna under en längre tid, dock högst under tre år.

Kommande kursstarter

Välj mellan 4 kursstarter

4 december, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans

30 maj, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans

5 december, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans

Hör av er för mer information

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige

Upplägg

Om tentamen

För att klara diplomeringstentamen behöver du ha god kunskap gällande utbildningsinnehållet från grund- samt fördjupningsutbildningen. Vi rekommenderar därför att du repeterar dina kunskaper genom att noga gå igenom innehållet i utbildningsmaterialet och dina egna anteckningar från utbildningarna. Under tentamen för att bli diplomerad har du tillgång till LOU men vi rekommenderar även att du noga läser på lagstiftningen och snabbt lär dig att hitta i lagen innan tentamenstillfället.

Tid & plats

Tentamenstillfället:

kl. 09:00-12:00

Tentamen sker digitalt och får ta max tre timmar. Vid godkänd tentamen får du sedan ett diplom som visar att du är diplomerad upphandlare.

Skräddarsytt upplägg

De flesta av våra befintliga utbildningar kan genomföras internt för just din organisation. Vi kan också utarbeta och skräddarsy helt nya utbildningar i samråd med dig om utbildningen inte finns i vårt ordinarie utbildningsutbud.

För organisationer som behöver utbilda en grupp av medarbetare är detta ett sätt att få ut högsta möjliga effekt av utbildningen. Som ofta dessutom ger en lägre kostnad per deltagare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tentamen - diplomerad upphandlare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIPU
Convendum
Fleminggatan 18
112 26 Stockholm

SIPU

Vi skapar utbildningar för dig inom offentlig sektor – utifrån ditt behov av kompetensutveckling. Med en omfattande utbildningskatalog, framförallt för offentlig sektor, genomför vi cirka 300 utbildningar om året. Vi har över 40 års erfarenhet som utbildningsleverantör. Utbildningarna genomförs som öppna digitala...

Läs mer om SIPU och visa alla utbildningar.

Highlights