Visa utbildning.se som: Mobil

QDC Förbättringskonsult AB - kompetensutveckling inom förbättringsarbete & konkurrenskraftiga processer... Liveaktiviteter eller streamade kurser? Välj själv...

QDC Förbättringskonsult AB bedriver kompetensutveckling och coachning inom förbättringsarbete (Lean, 6-Sigma, Kaizen, TPM) med syfte att stärka kundernas konkurrenskraft. En specialitet är att kombinera teoretisk utbildning med att praktiskt ta tag i något problemområde och förbättra resultaten som en del av kursen.

Alla verksamheter har stora utvecklingspotentialer, det gäller att se möjligheterna, hitta framkomliga vägar och inte minst omsätta teori till praktisk handling. Även ifall metoder och verktyg härstammar från industriföretag och mestadels fordonsindustrin är också mycket direkt överförbart till andra verksamheter (inte minst tänket), överallt där högre kvalitet eller kostnadseffektivitet efterfrågas eller ifall tiden inte riktigt räcker till... Företaget startade 2005 och har sedan dess medverkat till utveckling i de mest skiftande branscher och företag.

Övertygelsen är stark att man kan komma hur långt som helst med hjälp av inspirerade, kompetenta och motiverade medarbetare.

Eftersom motivation, intresse och inspiration är extremt viktigt så läggs inte bara tid på hur och vad utan också på varför och i vilket sammanhang, helhetsperspektivet och nyttan.

Alla utbildningar bygger på egna erfarenheter av praktiskt tillämpat förbättringsarbete, inte minst från den hårt konkurrensutsatta fordonsindustrin.

Missa inte att man kan köpa "streamade" utbildningar och köra dessa direkt i sin dator, läsplatta eller telefon.  Kunskapstester och diplom  ingår, du hittar dessa på: streamalean.nu... Organisationer kan teckna ramavtal, en flexibel och kostnadseffektiv möjlighet att låta många få kompetensutveckling. 

Kolla gärna också artiklar av Ronny Brandqvist på Linked In

OBS! Är ni flera med samma kompetensbehov i er organisation kan vi ta kursen till er, begär offert för att köpa hela kurser/program... Anpassning utefter era behov och önskemål .

Visa alla utbildningar med QDC Förbättringskonsult AB

Utbildningar

Öppen utbildning
Organisation / verksamhet
Verksamhetsutveckling Längd Pris Ort Snittbetyg
6-Sigma Green Belt 4 dagar 19 600 SEK Stockholm
4,8 (6)
Lean grundutbildning 3 dagar 14 700 SEK Stockholm
4,2 (5)
Leanspelet 1 dag 5 900 SEK Stockholm
5,0 (4)
Företagsanpassad utbildning
Organisation / verksamhet
Verksamhetsutveckling
Lean - Skräddarsydda program Rikstäckande
4,3 (4)
Onlineutbildning
Organisation / verksamhet
Verksamhetsutveckling
Streamade Leanutbildningar Distans
4,8 (4)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med QDC Förbättringskonsult AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

QDC Förbättringskonsult AB

Granbacken 2
54192 Skövde

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 37 recensioner.

Recipharm Karlskoga
(5)
Inspirerande kursledare som med stort engagemang höll en 2-dagars Lean-utbildning hos oss. Utbildningen var anpassad efter vår verksamhet och innehöll manga praktiska inslag vilket fick deltagarna att tänka till och applicera kunskapen på vår verksamhet. Kursen var oerhört lärorik och rolig!
Recipharm Karlskoga
(5)
Ronny var hos oss och körde Leanspelet för 2 olika grupper på två olika dagar. Samtliga deltagare tyckte att det var otroligt lärorikt. Det var en stor ögonöppnare att se hur små förändringar i flödet kunde ge sådanna stora utslag på nyckeltal som vinst, ledtid, PIA osv. Vi upplevde att denna kurs skapade en vilja och ett engagemang hos deltagar...
Visa mer
Micke
(5)
Mycket bra och utvecklande kurs. Engagerad och öppen kursledare som bjuder in till djupa diskussioner och det där lilla extra.
Intresseanmälan

För att få mer information från QDC Förbättringskonsult AB , fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 37 recensioner.