Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av QDC Förbättringskonsult AB

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 40 recensioner.

Mikael
(5)
Jag blev positivt överraskad av hur mycket mer man ändå förstår av produktionsteknik och de problem som uppstår vid produktionsplanering efter ett påhittat spel. Mycket givande för en översiktlig inblick.
David, Invid AB
(5)
Det var roligt och lärorikt och man inser hur värdeskapande vissa förändringar kan vara för produktionen.
Fredrik Munkhammar, Scania
(5)
En mycket bra kurs med många bra verktyg. Övningar som ger förståelse för hela processen. Det är mycket att ta in så man behöver jobba med det för att tillgodogöra sig allt.
Recipharm Karlskoga
(5)
Inspirerande kursledare som med stort engagemang höll en 2-dagars Lean-utbildning hos oss. Utbildningen var anpassad efter vår verksamhet och innehöll manga praktiska inslag vilket fick deltagarna att tänka till och applicera kunskapen på vår verksamhet. Kursen var oerhört lärorik och rolig!
Recipharm Karlskoga
(5)
Ronny var hos oss och körde Leanspelet för 2 olika grupper på två olika dagar. Samtliga deltagare tyckte att det var otroligt lärorikt. Det var en stor ögonöppnare att se hur små förändringar i flödet kunde ge sådanna stora utslag på nyckeltal som vinst, ledtid, PIA osv. Vi upplevde att denna kurs skapade en vilja och ett engagemang hos deltagar...
Visa mer
Micke
(5)
Mycket bra och utvecklande kurs. Engagerad och öppen kursledare som bjuder in till djupa diskussioner och det där lilla extra.
Ann-Catrin Andersson
(3)
Nytt för några, repetion för andra! Nu med mer lika förståelse så kan vi börja arbeta tillsammans åt rätt håll. Små steg i taget men mot en produktion i världsklass.
Magnus Lönn
(4)
Efter varje kapitel är det kontrollfrågor om kapitlet. Det visar hur många % rätt man hade men det visar inte vilka frågor man svarade fel på. Nu kanske tänker man fel när man inte vet vilka frågor som man svarade fel på.
Jörgen Olsson
(5)
Mycket bra och konstruktiva onlineutbildningar. Perfekt att kunna genomföra när tid finns och inte vara uppbunden till fasta tider. Bra föreläsare och lättförståeligt.
Emil Djuplin
(5)
Mycket bra och sakligt, märks att utbildaren har stor erfarenhet både teoretiskt och praktiskt. Kan rekommendera ett årskort på www.streamalean.nu till både företag som privatpersoner.
Tony
(5)
Väldigt tung kurs för en som är nybörjare som jag är men ändå väldigt intressant.
Gustaf Collin
(4)
Utbildningen var givande, intressant och innehöll precis det som vi som beställare önskat. Dessutom hölls utbildningen på ett mycket lättsamt sätt vilket gjorde att dagen var mycket uppskattad.
Joakim Hansson
(5)
Ronny är en fantastisk lärare, jag var väldigt nöjd med kursen som helhet och kan utan tvekan rekommendera QDC om du vill ta förbättringsarbetet till nästa nivå!
Morgan
(5)
Nyttigt att prova på. Hur man går från kaos, till ett balanserat flöde. Man får bra grepp om förändringsprocessen när alla sitter i samma lokal. Men man kan ändå härleda det mesta från sin egen vardag. Men där har man helt annan acceptans av förlusterna av olika anledningar.
Dennis
(5)
Tycker det var väl avvägd och bra upplägg på utbildningen. Den kändes relevant och heltäckande mot sina mål.
Eleni Hagenström
(5)
Bra kursmaterial, bra lärare som var vänlig och försökte förklara från olika perspektiv
Morgan
(5)
Jättebra kurs! Ger en ökad förståelse för hur man på flera sätt kan bryta ner och identifiera felorsaker. Samt ett flertal sätt att angripa problemen med. Bra balans mellan teori och övningar. Härlig kursledare! Rekommenderas absolut!
Johnny Svensson
(4)
Bra upplägg och tempo i utbildningen, utmärkt utbildningsledare
Svante
(5)
En motivationshöjande grundkurs i LEAN. Bra praktik och teori för att ge bästa förutsättningarna till samsyn från start.
PE
(5)
Berättelsen om elefanten säger allt :)
Brian
(5)
En mycket bra utbildning som på ett handfast och pedagogiskt sätt visar på alla de potentialer som finns gömda i företaget. Upplägget med rotation på de medverkandes företag ger ett mervärde. Entusiasmen hos kursledarna överträffas inte av någon.
Mathias Carlsson / Produktionschef Engtex AB
(5)
En bra kurs med mycket nyttig information om förbättringsarbete, Mycket bra utbildningsledare.
Robin Johansson
(5)
Kursen var mycket bra med verklighetsförankring. Kursledaren är rolig, kunnig och mycket bra på att förklara varför och hur. Bra med konkreta exempel så att man kan implementera det i sin egen verksamhet. VI var även på olika företag och hade kursdagarna vilket var givande. Rekommenderas starkt.
Josefin Haraldsson
(5)
Jordnära, tydligt, enkelt och humoristiskt med många exempel från verkligheten. Ronny är en person som når fram till folk, mycket tack vare sin gedigna erfarenhet av tillverkningsindustrin.
Patrick Almquist
(5)
Bra förklaringar och väckte många nya ideer. Det finns mycket man kan "skruva " på för att få bättre lönsamhet och ofta behövs inga nya investeringar utan bara ett nytt tankesätt.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!