Visa utbildning.se som: Mobil

VSM Värdeflödesanalyser

QDC Förbättringskonsult AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Eng. VSM, Value Stream Mapping. Varför har vi så svårt att klara av leveranstiderna?, vart tar tiden vägen?, varför är ledtiderna så låååånga?, hur stor andel av tiden är värdeskapande?, Hur mycket kapital är bundet och var/varför? Dessa frågor och många fler får man svar på när man upprättar en värdeflödeskarta som blir till ett viktigt beslutsunderlag. Många gånger hittar man värdefulla potentialer som också är enkla att åtgärda...bara man först ser dom och vad de är värda.

Målgrupp

De som har behov att kapa ledtider, öka leveransprcisionen och frigöra kapital

Kursinnehåll

  • Teori
  • Praktisk kartläggning av era processer
  • Analys
  • Handlingsplan 

(1-3 dagar)

Begär offert!

OBS! Finns också som streambar on-line kurs via streamalean.nu

Upplägg

Mix av teori och praktik, teamwork

Kursledare

Ronny Brandqvist har jobbat med förbättringsarbete sedan nittiotalet, först ett antal år på Volvo Cars motorfabrik i Skövde och sen 2005 i QDC Förbättringskonsult som medgrundare, utvecklingskonsult och utbildare.

Volvotiden gav många värdefulla lärdomar och insikter, inte minst hur mycket det finns att hämta ur befintliga resurser när man bjuder med människor och jobbar tillsammans mot gemensamma mål... Ex: nära tredubblad timkapacitet och sänkning av tillverkningskostnad med 65% 

QDC Förbättringskonsult har bland annat utbildat några hundra förbättringsledare inom alla tänkbara branscher, ansvarat för ledaraspirantprogram på Volvo Lastvagnar + en mängd andra uppdrag mot de mest skiftande verksamheter.

Kolla gärna Ronnys inlägg och artiklar på LinkedIn

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om VSM Värdeflödesanalyser, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

QDC Förbättringskonsult AB

QDC Förbättringskonsult AB - kompetensutveckling inom förbättringsarbete & konkurrenskraftiga processer...

QDC Förbättringskonsult AB bedriver kompetensutveckling och coachning inom förbättringsarbete (Lean, 6-Sigma, Kaizen, TPM) med syfte att stärka kundernas konkurrenskraft. En specialitet är att kombinera teoretisk utbildning med att praktiskt ta tag i något problemområde och förbättra resultaten som en del...


Läs mer om QDC Förbättringskonsult AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

QDC Förbättringskonsult AB

Granbacken 2
54192 Skövde

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera VSM Värdeflödesanalyser!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 276 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen VSM Värdeflödesanalyser från QDC Förbättringskonsult AB , fyll i dina uppgifter:

Mer inom området