Visa utbildning.se som: Mobil

Effektiv grupputveckling genom GDQ - Groupe Development Questionary.

NET Nils-Eric Tedgård
Kort om utbildningen
Anpassas
Nästa tillfälle: Kontakta NET- Nils Eric Tedgård för startdatum - Stockholm
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Effektiv grupputveckling genom GDQ - Groupe Development Questionary.

GDQ är ett enkätbaserat verktyg kopplat till en teortiskt mycket genomarbetad och evidensbaserad modell för gruppers utveckling och har använts forskningsmässigt och konsultmässigt i USA under ca 15 år.

Det är ett verktyg för att kartlägga gruppers samarbete och ge underlag för förslag på vad grupperna kan göra för att öka effektiviteten i samarbetet. Modellen beskriver gruppers utveckling mot effektivare samarbete kring sina gemensamma uppgifter i fyra faser, se nedan.

Med en kort webbaserad enkät får gruppen en bild av var man befinner sig och en bild av vad som behöver utvecklas samt identifierar kritiska punkter. Två möten räcker för att ge utvecklingen en ordentlig skjuts framåt. Man kan därefter gå vidare och förstärka utvecklingen med fördjupade insatser om så önskas.

Metoden, utvecklad av Susan A. Wheelan, en av världens främsta gruppforskare är kostnadseffektiv och mycket gediget teoretiskt grundad och evidensbaserad.

Investering

Tag kontakt för anmälan och offert  till denna kurs

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv grupputveckling genom GDQ - Groupe Development Questionary., direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

NET Nils-Eric Tedgård

NET Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård - specialist i organisationsutveckling och skola

NET - Nils-Eric Tedgård är konsultföretaget som specialiserat sig på organisationsutveckling med särskild inriktning på skolan. NET organiserar även utbildningsprogram och större seminarier och föreläsningar inom näringsliv och skola. Nils-Eric Tedgård är Leg. Psykolog och organisationskonsult och har arbetat i drygt 20...


Läs mer om NET Nils-Eric Tedgård och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

NET Nils-Eric Tedgård

Långsjöhöjden 89
125 51 Älvsjö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Effektiv grupputveckling genom GDQ - Groupe Development Questionary.!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 19 recensioner.
Alla recensioner för arrangören