Visa utbildning.se som: Mobil

Konsten att driva workshop

Kairos Future
Kort om utbildningen
1 dag
6 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-13 09:30 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

”Att driva workshop är väl ingen konst – det är väl bara att ställa sig upp och dra igång.” Detta är enligt vår erfarenhet tyvärr en inte alltför ovanlig inställning. Men att planera och förbereda en workshop handlar om allt ifrån att välja rätt metod till innehåll till lokal och är en nödvändighet för den som vill säkerställa att resultatet ska bli bra. Det är som med en hemmarenovering – ett dåligt underarbete syns snabbt när tapeterna kommit upp på väggen.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har behov av att träna dig på att driva involverande workshops på ett systematisk, strategiskt och medvetet sätt. Du arbetar kanske som projektledare, processägare, chef, analytiker eller kommunikatör.

Innehåll


 

Investering


6 500 SEK exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Konsten att driva workshop, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kairos Future

Kairos Future

Kairos Future är norra Europas ledande företag inom gränslandet framtid/strategi. Inom ramen för Kairos Academy erbjuder vi Nordens största utbud av öppna utbildningar i omvärldsanalys och framtidsstrategi. Vi erbjuder också skräddarsydda utbildningar för ditt företag och din organisations behov. ...


Läs mer om Kairos Future och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kairos Future

Västra Järnvägsgatan 3
111 64 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konsten att driva workshop!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören