Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Ledarskap och Självledarskapsutbildning med NLP

Längd
30 timmar
Pris
4 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
augusti 2024 (+12 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
30 timmar
Pris
4 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
augusti 2024 (+12 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 4 800 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Här är en färdiginspelad online ledarskapsutbildning som ger dig djupgående insikter och praktiska verktyg för att växa som ledare. Kursen omfattar ca 30 timmar och innehåller följande:

 1. Ledarskapsbok: En detaljerad resurs som ger dig insikter och verktyg för att förstå och utveckla ditt ledarskap.
 2. Ledarskapets Betydelse: Utforska grunderna i ledarskap och dess betydelse i olika sammanhang.
 3. Ledarskap och Excellence: Fokusera på hur ledarskap kan bidra till att uppnå och bibehålla excellens inom sig själv och organisationer.
 4. Mod och Nyfikenhet: Undersök vikten av mod och nyfikenhet som ledare och hur dessa egenskaper kan påverka resultatet.
 5. Prioriteringar och Risker: Lär dig att sätta och hantera prioriteringar samt att identifiera och hantera risker i ledarskapet.
 6. Kultur och Värderingar: Utforska hur företagskultur och värderingar påverkar ledarskapet och organisationen som helhet.
 7. Krishantering & Autenticitet: Utveckla färdigheter för att hantera och navigera genom kriser samtidigt som du upprätthåller autenticitet.
 8. Mindfulness: Integrera mindfulness-principer för att främja välbefinnande och effektivitet i ledarskapet.

Denna omfattande utbildning syftar till att ge dig en bred och djup förståelse för ledarskapets olika dimensioner och utrusta dig med verktyg för att bli en framstående ledare. Kursen inkluderar även deltagarberättelser som ger insikt i hur kursen har påverkat och berikat andra människors liv.

I denna omfattande online ledarskapsutbildning ingår inte bara djupgående insikter och praktiska verktyg för att utveckla ditt ledarskap, utan även kraftfulla NLP-tekniker som ytterligare stärker din förmåga att påverka och kommunicera effektivt.

NLP, eller Neuro-Linguistic Programming, är en banbrytande metod som fokuserar på att förstå och använda samspelet mellan hjärnan (neuro), språket (lingvistik) och mönster av beteende som har lärt sig genom upplevelser (programmering).

Deltagare berättar:

 • "För mig har det öppnat upp för nya möjligheter på flera områden."
 • "Denna kurs har fått mig att förstå att vikten av ett bra ledarskap börjar med ett bra självledarskap."
 • "Fantastisk ledarskapsutbildning där människors beteende och förändringsarbete är i fokus."
 • "Så inspirerande & meningfull ledarskapsutbildning där människors beteende, personlighet och förändringsarbete är i fokus."

Gå med i vår omfattande ledarskapsutbildning och förbered dig på att ta ditt ledarskap till nya höjder. Ditt certifikat väntar efter att du framgångsrikt har genomfört de 30 timmarna. Priset är endast 4800 SEK exklusive moms, och vi erbjuder även möjligheten till delbetalning och individuell stöd under kursen. Ta nästa steg i din ledarskapsresa och anmäl dig redan idag!

Kommande kursstarter

Välj mellan 12 kursstarter

augusti 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

september 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

oktober 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

november 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

december 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

januari 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

februari 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

mars 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

april 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

maj 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

juni 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

juli 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Målgrupp

Denna omfattande ledarskapsutbildning är utformad för en bred målgrupp av individer som strävar efter att förbättra och utveckla sitt ledarskap, oavsett yrkesbakgrund. Målgruppen inkluderar, men är inte begränsad till:

 1. Företagsledare och Chefer: För dem som redan är i ledande positioner och vill stärka sina ledaregenskaper för att framgångsrikt leda sina team och organisationer.

 2. Entreprenörer: För personer som driver egna företag och önskar förbättra sin förmåga att leda sig själva och sina team mot framgång.

 3. Personalansvariga och HR-professionella: För att förstå och tillämpa ledarskapsprinciper i rekrytering, personalutveckling och arbetsmiljö.

 4. Projektledare: För att förvärva ledarskapsfärdigheter som är avgörande för framgångsrika projektgenomföranden.

 5. Teamledare och Gruppchefer: För dem som ansvarar för att leda och motivera mindre grupper eller team inom organisationen.

 6. Professionals inom Kommunikation och Försäljning: För att förbättra förmågan att påverka och kommunicera effektivt i professionella sammanhang.

 7. Individer i Personlig Utveckling: För dem som söker personlig tillväxt och självledarskap oavsett yrkesmässig inriktning.

Målet är att skapa en inkluderande och dynamisk lärandemiljö där deltagarna kan dra nytta av kursens insikter och verktyg oavsett bransch eller yrkesroll. Oavsett om du är etablerad inom ditt område eller är i början av din karriär, är denna utbildning utformad för att stödja din strävan efter att bli en framstående och effektiv ledare.

Fortsatta studier

Efter att ha framgångsrikt avslutat vår Ledarskapsutbildning har du möjligheten att ta din kunskap och färdigheter till nästa nivå genom att delta i vår NLP Practitioner Deluxe. Denna fördjupade utbildning ger dig en mer omfattande förståelse för NLP och dess tillämpningar.

I NLP Practitioner Deluxe får du tillgång till över 600 timmars material, vilket är tio gånger större än grundkursen. Denna kurs är konstruerad för att ge dig djupgående insikter och avancerade tekniker inom områdena NLP, Hypnos, EFT och Coaching. Med fokus på praktisk tillämpning kommer du att förvärva avancerade verktyg för personlig och professionell utveckling.

Vår NLP Practitioner Deluxe inkluderar även möjligheten till personlig handledning och coachning genom konsultationssamtal med Alexander Herold själv. Dessa sessioner ger dig skräddarsydd vägledning för att applicera och integrera dina kunskaper i realistiska situationer.

Så om du strävar efter att fördjupa din förståelse och behärska de avancerade aspekterna av NLP, Hypnos, EFT och Coaching, är NLP Practitioner Deluxe det naturliga nästa steget i din resa mot personlig och professionell excellens.

Upplägg

Med Herold Communication får du möjlighet att följa den färdiginspelade kursen i modern ledarskapsutbildning i din egen takt och på dina egna villkor. Du har friheten att anpassa din studieplan efter ditt eget schema och läsa materialet när det passar dig bäst. Detta flexibla upplägg gör det möjligt för dig att integrera utbildningen i din hektiska livsstil, vilket ger en bekväm och anpassningsbar inlärningsupplevelse.

För att ytterligare stödja din utveckling och förståelse av kursinnehållet, erbjuder Herold Communication två konsultationsamtal med den erfarna kursledaren Alexander Herold. Dessa personliga samtal ger dig möjlighet att diskutera dina frågor, fördjupa dina kunskaper och få skräddarsydda råd och vägledning. Det är ett tillfälle att anpassa kursen efter dina specifika behov och få direkt feedback från en expert inom modern ledarskapsutbildning.

Kursledare

Alexander Herold är en erfaren och engagerad kursledare som har ägnat sig åt personlig utveckling, coaching och ledarskapsutbildning i över 30 år. Med en gedigen bakgrund inom ledarskap och företagsverksamhet har han förvärvat en omfattande förståelse för de utmaningar och möjligheter som ledare står inför.

Alexander Herolds erfarenhet inkluderar:

 1. Konsultchef: Han har haft rollen som konsultchef, vilket ger honom insikter i att leda och utveckla konsultteam samt hantera olika projekt och klientrelationer.

 2. Projektledare: Med erfarenhet som projektledare har Alexander navigerat genom olika projekt och tillämpat ledarskapsprinciper för att uppnå projektens mål och framgång.

 3. Företagsledare: Som företagsledare har Alexander skaffat sig djup förståelse för affärsstrategi, företagskultur och hur man leder en organisation mot framgång.

Med dessa roller och hans breda erfarenhet har Alexander Herold samlat på sig kunskap om praktiskt ledarskap, kommunikation och hur man skapar en balans mellan professionell framgång och personlig utveckling. Denna erfarenhet integreras i hans kurser för att erbjuda deltagarna inte bara teoretisk kunskap utan även verktyg och insikter som är direkt tillämpliga i deras egna ledarskapsutmaningar.

Examen, diplom m.m.

Herold Communication erbjuder ett certifikat för den omfattande utbildningen i modern ledarskap.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap och Självledarskapsutbildning med NLP, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 8 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
10 jan 2024

Under den här kursen kan du förvänta dig en blandning av teori och praktiska övningar för att identifiera och förstå ditt självledarskap och därmed har du förutsättningarna för ...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
10 jan 2024

Under kursen om ledarskap så kan du förvänta dig att få en gedigen förståelse och kunskap om vad ledarskap är och vad som utmärker en bra ledare och konsekvenserna av ett icke f...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
10 jan 2024

Ledarskapsutbildningen passar alla. Vare sig du är företagsledare på stort företag med många anställda eller driver enskild firma, det passar till och med dig som vill utvecklas...

Visa mer
Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer om Herold Communication och visa alla utbildningar.

Highlights