Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Certifierad NLP Master Practitioner Deluxe

Längd
120 timmar
Pris
28 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
juli 2025 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
120 timmar
Pris
28 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
juli 2025 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 28 800 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

NLP Master Practitioner Deluxe

Fördjupa Dina Färdigheter och Bli Mästare i Neuro-Linguistic Programming

Vår NLP Master Practitioner Kurs är utformad för dem som redan har en grundläggande förståelse för Neuro-Linguistic Programming (NLP) och vill ta sina kunskaper till nästa nivå. Här är en överblick över vad kursen erbjuder:

Kursens Mål

 1. Fördjupad Förståelse: Utveckla en djupare förståelse för NLP:s kärnprinciper och tekniker.
 2. Avancerade Strategier: Lär dig avancerade NLP-strategier för att påverka och förändra beteenden.
 3. Flexibel Användning: Bli mer flexibel och skicklig i att tillämpa NLP i olika sammanhang.

Kursens Höjdpunkter:

 1. Avancerade Modeller och Tekniker
 2. Djupgående Kommunikation
 3. Avancerad Modellering

Kursformat

 • Live Sessioner: Interaktiva live-webbinarier för att diskutera teori, öva färdigheter och få omedelbar feedback.
 • Praktiska Övningar: Engagera dig i praktiska övningar för att tillämpa och befästa dina färdigheter.
 • Inspelat Material: Tillgång till inspelat material för att återigen gå igenom och fördjupa dig i kursinnehållet.

Efter Avslutad Kurs

Efter avslutad NLP Master Practitioner Kurs förväntas deltagarna ha utvecklat en avancerad nivå av expertis inom NLP och vara kapabla att tillämpa dessa färdigheter på olika områden av sitt professionella och personliga liv. Kursen ger också en plattform för personlig och professionell utveckling genom avancerade NLP-tekniker och modeller. Välkommen till en resa för att bemästra konsten av Neuro-Linguistic Programming!

Alexander Modellen

En Effektiv Hypnosmetod för Snabb och Mångsidig Problemlösning

Vi är stolta över att inkludera Alexander Modellen som en integrerad del av vår NLP Master Practitioner Kurs. Denna hypnosmetod är resultatet av över 30 års erfarenhet inom terapi och personlig utveckling och har visat sig vara en kraftfull resurs för att hantera en mängd olika problem på ett smidigt, snabbt och effektivt sätt.

Nyckelfunktioner i Alexander Modellen

 1. Mångsidighet
 • Bredd av Tillämpningar: Oavsett om det handlar om att hantera fobier, övervinna hinder eller stödja personlig tillväxt, kan Alexander Modellen anpassas till olika områden av personlig utveckling.
 • Problemövergripande: Metoden är konstruerad för att vara problemövergripande och kan användas för att adressera en rad olika utmaningar och mål.
 1. Snabbhet och Effektivitet
 • Effektiva Sessioner: Genom att integrera Alexander Modellen får deltagarna verktyg för att leda sina klienter genom snabba och effektiva hypnossessioner.
 • Smidig Implementering: Metoden är utformad för smidig implementering och kan därmed ge snabba resultat.
 1. Djup Förändring
 • Undermedveten Påverkan: Alexander Modellen strävar efter att påverka förändring på djupet genom att engagera det undermedvetna sinnet.
 • Hållbara Resultat: Målet är att skapa resultat som inte bara är omedelbara utan också långvariga och hållbara.

Kursinnehåll

 • Teoretisk Förståelse: Förstå grunderna i Alexander Modellen och dess teoretiska ramverk.
 • Praktiska Tillämpningar: Tillämpa metoden genom praktiska övningar och simuleringar.
 • Fallstudier: Analysera och diskutera verkliga fall där Alexander Modellen har använts framgångsrikt.

Resultat och Framsteg

Genom att inkludera Alexander Modellen strävar vi efter att ge våra deltagare en omfattande upplevelse och rusta dem med verktyg som är direkt tillämpliga i deras professionella och personliga liv. Välkommen till en resa av djup förändring och mångsidig problemhantering genom Alexander Modellen inom ramen för vår NLP Master Practitioner Kurs.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

juli 2025

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Målgrupp

Målgrupp för NLP Master Practitioner med Alexander Modellen:

Denna avancerade utbildning är utformad för individer som redan har grundläggande kunskaper och erfarenhet inom NLP (Neurolingvistisk Programmering) och föredelaktigt även i hypnos. Målgruppen inkluderar:

 1. NLP Practitioners: Deltagare som redan har genomgått en NLP Practitioner-utbildning och vill ta sina färdigheter till nästa nivå genom avancerad träning och certifiering.
 2. Erfarna Coacher och Terapeuter: Personer med erfarenhet inom coaching eller terapi som söker ytterligare verktyg och tekniker för att förbättra sina resultat och bredda sitt kompetensområde.
 3. Hypnosutövare: De som har förkunskaper inom hypnos och vill integrera dessa färdigheter med avancerade NLP-metoder för en mer omfattande och effektiv terapeutisk strategi.
 4. Ledare och Personliga Utvecklare: Individer inom ledarskapspositioner eller personlig utveckling som vill förbättra sina kommunikations- och coachningsfärdigheter för att leda sig själva och andra mot framgång.
 5. Entreprenörer inom Välmående och Hälsa: Personer som är intresserade av att starta eller vidareutveckla sina egna företag inom välmående och hälsa, inklusive coaching och terapi.

Förkunskapskrav:

För att dra full nytta av NLP Master Practitioner med Alexander Modellen och säkerställa en smidig inlärningsupplevelse, rekommenderas det starkt att deltagarna har:

 • NLP Practitioner Certifikat: Grundläggande förståelse för NLP-tekniker och principer.
 • Kunskaper i Hypnos (rekommenderas): Även om det inte är ett strikt krav, kommer förkunskaper inom hypnos att vara fördelaktiga eftersom en del av utbildningen fokuserar på integrationen av hypnosmetoder.

Denna utbildning är skräddarsydd för dem som redan har investerat tid i att bygga en grundläggande förståelse för NLP och nu strävar efter att fördjupa och bredda sina kunskaper för att nå en avancerad och certifierad nivå. Välkommen till en utbildning som tar din expertis till nästa nivå och öppnar upp nya möjligheter inom terapi, coaching och personlig utveckling!

Upplägg

NLP Master Practitioner Deluxe, en Intensiv 90-dagars Upplevelse

Vår NLP Master Practitioner-utbildning med Alexander Modellen är skräddarsydd för att erbjuda en fördjupad förståelse och tillämpning av avancerade NLP-tekniker. Här är en översikt över upplägget för att möjliggöra en smidig och engagerande kursupplevelse. Kursen sträcker sig över 90 dagar för att möjliggöra en noggrann och fördjupad inlärningsprocess. Den långa varaktigheten ger utrymme för tillämpning och integration av koncept och tekniker i praktiken.

Utbildningsstruktur:

 1. Webbinarier (Varje Måndag och Onsdag, start kl. 19:15)
  • Interaktiva webbinarier via Zoom-plattformen.
  • Två kvällssessioner varje vecka för att utforska och fördjupa förståelsen för NLP Master Practitioner och Alexander Modellen.
  • Möjlighet att ställa frågor och interagera med instruktörer och andra deltagare i realtid.
  • Samtliga sessioner spelas in och görs tillgängliga för återblick eller för de som missar en session.
 2. Boot Camps (Var Tredje Helg, Lördag och Söndag, kl. 8:00 - 12:00 och 13:00 - 17:00)
  • Intensiva Boot Camps för att fördjupa kunskaper och praktisera färdigheter.
  • Hålls via Zoom för att möjliggöra interaktivitet och koncentrerat lärande.
  • Designade för att ge en fördjupad förståelse av NLP-tekniker och Alexander Modellen.
  • Ett tillfälle att öva och integrera kunskapen under handledning.

Teknisk Plattform och Flexibilitet:

 • Zoom-plattformen: Alla webbinarier och Boot Camps hålls via Zoom för enkel åtkomst och interaktivitet.
 • Inspelat Material: Samtliga sessioner spelas in och görs tillgängliga på kursportalen för efterföljande visning eller för deltagare som behöver flexibilitet.
 • Kursportal: En dedikerad kursportal ger tillgång till inspelningar, dokumentation och annat kursmaterial under hela och även efter avslutad kurs.

Varför Välja Vår NLP Master Practitioner med Alexander Modellen?

 • Intensivt Lärande: Kombinationen av webbinarier och Boot Camps möjliggör en djup förståelse och praktisk tillämpning.
 • Långvarig Support: Kursportalen ger kontinuerlig tillgång till alla material och resurser även efter avslutad kurs.
 • Flexibilitet: Inspelat material ger flexibilitet för deltagare att anpassa sitt lärande efter sina egna tidsscheman.

Satsa på din professionella utveckling och gå med i vår NLP Master Practitioner-utbildning med Alexander Modellen för att ta dina färdigheter till nästa nivå.

Investering

Investering i din utveckling: NLP Master Practitioner med Alexander Modellen

Vi är glada att erbjuda dig möjligheten att delta i vår NLP Master Practitioner-utbildning med Alexander Modellen till en investering av 28 800 SEK exklusive moms. Denna investering täcker inte bara din kursavgift utan inkluderar också individuellt stöd från vår erfarna kursledare.

Investeringens Innehåll:

 1. Kursavgift: Fullständig tillgång till den omfattande NLP Master Practitioner-utbildningen, inklusive avancerade NLP-tekniker och Alexander Modellen.
 2. Individuellt Stöd: Du kommer att dra nytta av individuell vägledning och stöd från vår kursledare, Alexander Herold. Detta ger dig möjlighet att diskutera och få klarhet kring specifika frågor eller utmaningar du kan stöta på under kursens gång.

Kursledare

Alexander Herold, vår erfarna och engagerade kursledare, är en framstående expert inom områdena Coaching, NLP (Neuro-Linguistic Programming), Hypnos och EFT (Emotional Freedom Techniques). Med över 30 års erfarenhet inom personlig utveckling och en passion för att guida andra mot framgång, har Alexander etablerat sig som en respekterad utbildare och mentor.

Alexander är känd för sin djupa förståelse av mänskligt beteende och hur man skapar positiva förändringar på individuell och kollektiv nivå. Hans undervisningsstil är engagerande och praktisk, och han strävar alltid efter att göra avancerade koncept tillgängliga och användbara för alla deltagare.

Som kursledare för våra utbildningar delar Alexander inte bara teoretisk kunskap utan erbjuder också verktyg, tekniker och insikter som kan tillämpas i vardagen. Hans öppenhet och förmåga att skapa en stödjande och inspirerande lärandemiljö gör kursupplevelsen berikande och transformationell för varje deltagare.

Utöver att vara en skicklig utbildare är Alexander även verksam som coach och terapeut, vilket ger en djup praktisk förankring till hans undervisning. Hans dedikation till personlig utveckling gör honom till en unik och värdefull resurs för alla som strävar efter att växa och blomstra i olika områden av sina liv.

Examen, diplom m.m.

Dubbel Certifiering: NLP Master Practitioner och Alexander Modellen

Vi är glada över att erbjuda en unik möjlighet till våra deltagare - dubbel certifiering i både NLP Master Practitioner och Alexander Modellen. Denna dubbla certifiering ger dig en omfattande och diversifierad kompetenssats, vilket ökar din expertis inom terapi, personlig utveckling och hypnosmetoder.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad NLP Master Practitioner Deluxe, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Annica H.
12 jul 2024

Jag verkligen lovordar dels Alexander som lärare och terapeut inom hypnos, dels upplägget på utbildningen och allt material jag får tillgång till. Jag har återkommit och tittat ...

Visa mer
5/5
Caroline F.
08 jul 2024

Varje föreläsning har varit ett rent nöje att delta på/lyssna in på. Det är så intressant, du är en så bra storyteller och samtidigt konkret och otroligt generös att dela med di...

Visa mer
Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer om Herold Communication och visa alla utbildningar.

Highlights