Health Competence - Sveriges Hälsoportal

i Distans (+ 2 orter)
Få mer information, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Om arrangören

Health Competence

Välkommen till Health Competence som är en av landets främsta innovationer för förebyggande hälsofrämjande arbete.

Health Competence är resultatet av genuin kunskap från den samlade forskningen och näringslivets reella behov. Med landets främsta samlade expertteam som grund har vi utvecklat en mängd kostnadseffektiva- och kvalitetssäkrade tjänster och produkter som bidrar till välmående och högpresterande medarbetare, samt naturligtvis de hälsoekonomiska effekter man eftersträvar som arbetsgivare.

Sveriges Hälsoportal är vår digitala plattform med syfte att sprida kunskap och skapa engagemang. Hos oss finns över 40 ledande hälsoexperter samlade och tillsammans arbetar vi för att aktivera fler och främja välmående hos både individer och företag. Vi erbjuder en rad digitala lösningar för både individ, team och organisation såsom; föreläsningar, övningar, mentala- och fysiska träningsprogram, hälsoprogram för systematiskt hälsoarbete, konsultation mm.  På individnivå finns även tillgång till personlig hälsocoachning- PT-  och psykolog online. Som medlem i Sveriges Hälsoportal får du lärorika hälsobrev varje månad och tillgång till en stor kunskapsbank med inspiration från flera av landets främsta hälsoexperter.

Vi riktar oss till alla vuxna individer som strävar efter att förbättra sitt välbefinnande – mentalt som fysiskt. Ett särskilt stöd ger vi även till dig som HR, chef eller ledare som arbetar för att skapa välmående medarbetare och en hälsofrämjande arbetsmiljö. Varmt välkommen till Sveriges Hälsoportal!

Visa alla utbildningar med Health Competence - Sveriges Hälsoportal

Utbildningar

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Health Competence - Sveriges Hälsoportal och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 20 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
21 jan 2024

Gabriellas tydlighet gör det enkelt att förstå och "orka" genomföra programmet.

5/5
Kursdeltagare
18 jan 2024

Väldigt kompakt och bra program. Vilket för många nog gör att det bli lättare att faktiskt öva.

5/5
Stina
02 jan 2024

Väldigt fint interface och lättförsstårligt plattform. Gillade framförallt andningsövningarna och acceptans-delen.

Highlights