Visa utbildning.se som: Mobil

 

Gothia Akademi

Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare som väljer att resa både från Svealand, Norrland och Norge för att få gå sin utbildning hos just Gothia Akademi.

Oavsett vilken erfarenhet du har av olika utbildningar så vill vi att du ska kunna komma till Gothia Akademi och uppleva att det vi levererar är riktigt, riktigt bra. Sedan starten 2002 har deltagarbetygen stadigt höjts och snittet ligger mellan 4,7 och 5,0 på en femgradig skala – vilket vi naturligtvis är stolta över. Samtidigt utvärderar och justerar vi ständigt våra utbildningar för att bli ännu bättre.

Gothia Akademi - referenser

"Utbildningen är en investering för professionell och personlig utveckling då det hålls ett högt tempo och stort engagemang hos utbildningsanordnaren. Man lär sig mycket under kort tid. Riktigt bra."

Jessica Lindö

HR Business Partner, Semcon, Göteborg

"Den här utbildningen gav ett personligt och yrkesmässigt lyft. En riktigt bra investering."

Jan Hedman

VD, NXT Jobb, Borlänge

"En fantastisk utbildning som ger kompetens på hög nivå och väger tungt i professionella sammanhang i hela Sverige (världen). Jag har fått egen utveckling och ett fantastiskt nätverk med fina människor."

Maria Norén

Pedagog, samtalsterapeut och professionell coach, Luleå

"En fantastisk investering i egen utveckling som ger användbara verktyg både i coachningssituationer, ledarskap och privat. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått."

Björn Lillieström

Seniorrådgivare, Nordiska ministerrådet, Köpenhamn

"På Gothia Akademi har jag mött tydliga förväntningar, en ocean av kunskap, ett oerhört professionellt upplägg, ett aldrig sinande tålamod och en generös attityd. Det här är en fantastisk utbildning!"

Birgitta Andrén Åkerblom

Regionchef, Medborgarskolan, Region Väst

"Utbildningen innehåller väldigt användbara metoder för att hantera specifika problem. Jag har fått redskap för bli tydlig med vad jag vill och inte vill, organisera livet, förändra gamla begränsande föreställningar och nå mina mål. Det har varit en mycket bra, lärorik, utvecklande och värdefull utbildning."

Henry Jällstrand

Psykoterapeut (kognitiv psykoterapi), BUP, Göteborg

"Mycket bra. Utbildningen har berikat mitt liv på många olika plan. Jag är glad att ha gått den och ser fram emot vad mer utbildningen kommer att ge över tid. Jag tror att den är ett träd som bär frukt frekvent."

Vera Lindén

Ekonomistudent, Handelshögskolan, Stockholm

"En fantastisk utbildning som ger dig verktyg att hantera både arbetsliv och privatliv. Alla, oavsett yrke eller position, borde gå den. Professionellt från början till slut."

Lars Andersson

Funktionschef, Sandvik IT, Gävle

"En alldeles underbar utbildning där man gör en fantastisk resa som alla borde få en chans att uppleva."

Anette Vancas Moberg

Förtroendevald, Unionen, Volvo AB, Göteborg

”Utbildningen har varit kul, krävande och mycket användbar. Det bästa är att jag kan sätta in det direkt i min vardag utan att behöva tänka. Utbildningen har blivit mer och mer inspirerande och det har blivit tydligare för mig vad jag egentligen tycker är viktigt. Det här ska jag bli riktigt skicklig på att använda.”

Mikael Bryske

Försäljningsdirektör, Pitney Bowes Sverige, Stockholm

"Den här utbildningen har varit en häftig resa - lärorikt, givande och användbart. Det är en byggsten som kommer att vara med mig hela livet."

Linnéa Kempe

VD, Smart Sisters Network AB, Stockholm

"En utbildning med ett lärorikt upplägg och kompetenta lärare. Att den sträcker sig över en period gör att man fördjupar sig och det blir en repetition för minnet. Den har gett många användbara verktyg som jag behöver för mig själv och mina klienter."

Abdul Saleh

Leg. läkare/psykiatriker, Göteborg

"En fantastisk utbildning som väcker nya sidor hos dig själv. Du får uppleva möten som går på djupet, som omtumlar och som inger hopp. En solklart värd investering i dig. Gothia Akademi har en hög kvalité och ett genuint och helhjärtat engagemang i respektive deltagare."

Sandra Olofsson

Innovationsrådgivare, Mittuniversitetet, Östersund

"En innehållsrik utbildning som skapar/ger livet mervärde. Jäklar vad ni är duktiga på det ni gör, tack!"

Conny Hjortsberg

IT-chef, Capio Närsjukvård AB, Göteborg

"Efter att ha letat mig fram i utbudet av utbildare fann jag Gothia Akademi efter rekommendation. Jag hade höga förväntningar och var faktiskt lite skeptisk, MEN jag har fått förväntningarna infriade plus lite till. Gå den!"

Leane Ahlbom

Dipl. Massageterapeut, gottoleva.se, Göteborg

"En jättebra utbildning, enormt givande."

Erik Lundin

Coach, Antenn Consulting AB, Halmstad

Visa alla utbildningar med Gothia Akademi AB

Utbildningar

Öppen utbildning
Coaching Längd Pris Ort Snittbetyg
Coaching (Katalyserande Coachning) 72 timmar Göteborg
Diplomerad Coach (steg 1) 9 dagar 33 500 SEK Göteborg          
(279)
Certifierad & diplomerad coach
Certifierad & diplomerad coach (Katalyserande Coachning) 72 timmar Göteborg
Coachutbildning - Premiumpaket (steg 1 & 2) 1 år 57 000 SEK Göteborg          
(75)
Ledarskap
Ledarskapsutbildning 72 timmar 33 500 SEK Göteborg
Coachande ledarskap
Coachande Ledarskap 8 dagar 33 500 SEK Göteborg          
(42)
  • = Film

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Gothia Akademi AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Susanne Rittedal Söderblom, Produktionsledare, Projektledare, Hansen Event, Göteborg
          (5)
En utbildning som jag önskar att alla, framför allt alla som leder människor, skall få möjlighet att gå. Jag har fått nya insikter om förhållningssätt till världen och andra människor och har även fått kraftfulla verktyg jag kan använda för att hjälpa människor att nå sin fulla potential. Hur bra är inte det?
Tomislav Stjepić, Kommunikatör, Migrationsverket, Göteborg
          (5)
Under utbildningen har allt grumligt gått till klarhet. Jag visste väldigt lite om vad jag gav mig in på, men nu vet jag massor.
Göran Kimell, Sektionschef, Skatteverket, Visby
          (5)
Av många utbildningar genom åren så är den här en av de bästa. Det är väl investerad tid och jag har fått ett riktigt intresse för coachning.
Intresseanmälan

För att få mer information från Gothia Akademi AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Gothia Akademi AB
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 494 recensioner
Reportage
Gothia Akademi
Referenser från våra kunder

"Det här är den mest stimulerande och användbara kurs jag någonsin gått. Den ger mig både möjlighet att hjälpa andra och ett starkt övertag i diskussionssammanhang."

Läs mer