Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad & diplomerad coach (Katalyserande Coachning)

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
72 timmar
33 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-08-21 - Göteborg
Göteborg
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-08-21  
33 500 SEK
2019-10-02  
33 500 SEK

Kursbeskrivning

Certifierad & diplomerad coach (Katalyserande coachning)

Gothia Akademis coachutbildning gör det möjligt för dig att bli diplomerad coach. Den som vill certifiera sig och bli certifierad coach gör det genom International Coach Federation (ICF) som är Sveriges, Europas och världens största branschförening för coachutbildnare och professionella coacher. Gothia Akademis coachutbildning är ackrediterad av ICF och är i sin helhet den enda utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för att bli certifierad coach på ICF:s högsta nivå (Master Certified Coach (MCC)). 

Läs mer om Gothia Akademis populäraste utbildning.

Målgrupp

Två tredjedelar av de som går utbildningen till certifierad & diplomerad coach hos Gothia Akademi är coacher eller arbetar i ledande befattningar. Utöver det så kommer du förmodligen bland dina kurskamrater hitta vårdpersonal, säljare, kommunikatörer, konsulter, ingenjörer, ekonomer etcetera. Åldrarna varierar mellan 20 och 70 år. Två tredjedelar är mellan 30 och 55 år. 

Video

   

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad & diplomerad coach (Katalyserande Coachning), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad & diplomerad coach (Katalyserande Coachning)!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 555 recensioner.
Alla recensioner för arrangören