Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsprogram - Webbutbildning

Elerno Utbildning
Kort om utbildningen
Egen takt
9 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Starta idag! - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
HLR hjärtstartare

Kursbeskrivning

Detta ledarskapsprogram har vi skapat för dig som är ny i rollen som chef eller är intresserad av att utveckla dig som ledare.

När du är ny i chefs- eller ledarrollen möts du av nya förutsättningar, krav och utmaningar som särskiljer sig från tidigare erfarenheter. Det är ett stort kliv in i en krävande roll med många spännande tjusningar. Hur leder man medarbetare som tidigare varit arbetskollegor? Hur motiverar, involverar och delegerar man för att uppnå bästa resultat? Hur hanterar man oenigheter och konflikter? Hur får man en grupp att samverka och prestera?

Vi hjälper dig att gå från nybliven chef till en fullfjädrad ledare. Certifierad ledarskapsutbildning med fokus på ledarskap, kommunikation och gruppdynamik.

Läs mer information här...

Målgrupp

För alla som har en roll i någon form av ledarskap.

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram - Webbutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Elerno Utbildning

Om Elerno

Elerno är ett utbildningsföretag som erbjuder konkurrenskraftiga och kompetenshöjande utbildningar, både 100% digitalt/online och företagsanpassat på plats hos kunden. Tillsammans med våra pedagogiska utbildare som besitter upp till 20 års erfarenhet från diverse branscher är våra specialområden chef & ledarskap,...


Läs mer om Elerno Utbildning och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsprogram - Webbutbildning!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskapsprogram - Webbutbildning från Elerno Utbildning, fyll i dina uppgifter: