Visa utbildning.se som: Mobil

CoreCode International

När vi människor tar till vara på varandras olika färdigheter, tankar och erfarenheter blir det bra för verksamheten. Vi på CoreCode lyssnar in, är närvarande och tillgängliga för våra kunders olika perspektiv. Vi tar ansvar före, under och efter utbildningar och riktade uppdrag. Vi ger er stöd så att ni kan göra detsamma; ta och fördela ansvar, synliggöra både utvecklingsbehov och det som redan fungerar väl. Som mervärde skapar ni då också hållbar handlingskraft och vässar förmågan att just ta tillvara olikheter! Resultat skapar vi tillsammans.

Vår verksamhet tar avstamp i tre ledord:

Humanism
Utgångspunkten för oss är att varje människa har betydligt fler möjligheter att agera än vad vi ibland kan tro. Genom att träna på att se och verkligen använda möjligheterna ökar välmåendet för både individen och organisationen. Humanism för oss är även att skapa ömsesidighet genom öppenhet, tillit och samverkan, för att på riktigt ta tillvara människors olikheter.

Nyfikenhet
Rädsla, skuldbeläggande och rigiditet bygger hinder. Mod, samarbetsvilja och flexibilitet ger istället näring till nyfikenheten – människans starkaste drivkraft. Utan nyfikenhet inga innovationer, ingen förflyttning. Ingen utveckling. På CoreCode driver vår nyfikenhet oss även i vår egen, kontinuerliga utveckling. Och framförallt – vi är nyfikna på vad vi kan göra för er.

Handlingskraft
Att agera utifrån öppenhet, tillit och samverkan är värdefullt i sig, eftersom det leder till ökat välmående för individer och för organisation. Det är bra. Ännu bättre är att detta agerande även ökar prestation, motivation och effektivitet. Vi tror på handlingskraft, utifrån medvetna, aktiva val. Det leder till framgång ur många perspektiv; det är bra för oss alla.

Mer information
För mer information om CoreCode International och/eller våra utbildningar, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla utbildningar med Core Code International

Utbildningar

Utbildning
Hållbarhet Längd Pris Ort Snittbetyg
Hållbart Medarbetarskap 3 tillfällen Från 3 400 SEK Distans
Ledarskap
JGL – Jämställdhet Genus och Ledarskap Distans
4,8 (4)
Företagsledning / styrelse
IL - Indirekt Ledarskap 4 dagar Från 19 900 SEK Helsingborg
Konflikthantering
Framgångsrikt samarbete Rikstäckande
Självledarskap
Förtroendefullt samarbete 3 dagar Från 15 200 SEK Stockholm
4,8 (4)
Interkulturell kompetens 3 tillfällen Från 6 900 SEK Rikstäckande
The Human Element
THE – The Human Element 5 dagar Från 31 300 SEK Flera orter (2)
5,0 (6)
UGL
UGL 5 dagar Från 24 600 SEK Flera orter (2)
4,9 (28)
Utvecklande ledarskap
UL - Utvecklande ledarskap 4 dagar Från 19 900 SEK Flera orter (2)
Projektledning
Diplomering / certifiering
LIFO - Life Orientations certifiering 17 timmar Från 11 100 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Core Code International och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Core Code International

Slottsbacken 8
11130 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 42 recensioner.

Jenny Nedemark, Vattenfall
Den här utbildningen är genom mina år den utbildning som gett mig bäst redskap att hantera mig själv men även omgivningen.
Madelen Domajnko, E-hälsomyndigheten
Jag kan varmt rekommendera den här kursen till alla. Kursen ger dig möjlighet att i 5 hela dagar utforska dig själv och dina beteenden i relation till andra. Värdefullt och nyttigt. Metoder som används är bla. självskattningstest, analyser, visualiseringar m.m. I slutet av kursen går man även igenom metodik för effektivt beslutsfattande som inkl...
Visa mer
Karl
UGL
(2)
För en person med väldigt låg social kompetens kan kanske kursen ge värdefulla insikter. För alla andra är det slöseri med tid. Teorierna som allt bygger på presenteras som vetenskapligt förankrade men utan någon information om hur man verkligen vet detta. Övningarna känns krystade och stort fokus läggs på känslor i varje läge. Det kändes som en...
Core Code International Kommentar:
Tack för din recension, tråkigt att du upplevde din UGL så som du gjorde. UGL är en ledarutveckling som ägs av Försvarshögskolan (FHS) och som bygger på FHS Ledarskapsmodell. När det gäller teorimaterialet i UGL så är alla teorier vetenskapligt förankrade och det finns till varje teori i din pärm referenser och hänvisningar till de forskare so...
Visa mer
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 42 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Core Code International, fyll i dina uppgifter: