Visa utbildning.se som: Mobil

THE – The Human Element

Core Code International
Kort om utbildningen
5 dagar
19 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-06-28 - Stockholm
Skåne, Stockholm
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
19 500 SEK
2021-06-28

Stockholm
19 500 SEK
2021-09-13

Skåne
19 500 SEK
2021-10-11

Stockholm
19 500 SEK
2021-11-08

Video

Kursbeskrivning

The Human Element

  • Ökad självinsikt och självkänsla 
  • Öppen och tillitsfull kommunikation 
  • Utforska dina försvar och inre hinder
  • Verktygslåda för kvalitet i samarbete 
  • Trygghet i ledarskapet

The Human Element är en unik resa i självinsikt och mänskliga relationer.
Med ökad självinsikt och självacceptans kan du på riktigt använda hela din potential, vilket gagnar både dig som individ och hela organisationen. Hur vi ser på och känner inför oss själva utgör grunden för vårt samspel med andra människor.
THE-veckan möjliggör en mer öppen och tillitsfull kommunikation med både dig själv och din omgivning. Du tränar även på att göra mer konstruktiva val och att bli mer självstyrande i ditt eget liv – såväl privat som i arbetslivet.  För att ge en djup och varaktig effekt i vardagen får du fortsatt stöd genom det digitala Mebook. Dessutom ingår även en uppföljningsdag ett halvår efter utbildningen.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till chefer, ledare, nyckelpersoner och till alla som önskar en djupare förståelse för – och träning i – ditt eget, inre ledarskap.
Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

  • Du arbetar med din individuella utveckling, upplevelsebaserat.
  • Återkoppling från övriga kursdeltagare
  • Interaktiva, praktiska övningar, varvas med kortare teoripass.
  • Fylla i och få hjälp med att tolka flera självskattningsinstrument, som visar på olika aspekter av mänskligt beteende.
  • Våra försvarsmekanismer

Upplägg

THE, The Human Element, genomförs under fem dagar på internat Måndag - Fredag. Inklusive en uppföljningsdag efter ca 6 månader. Mebook ingår också under sex månader som ett stöd för din utveckling.

Under fem dagar arbetar du med din individuella utveckling, med hjälp av återkoppling från övriga kursdeltagare. Interaktiva, praktiska övningar, varvas med kortare teoripass.

Du kommer även att fylla i och få hjälp med att tolka flera självskattningsinstrument, som visar på olika aspekter av mänskligt beteende. Dr. Will Schutz FIRO-teori (Fundamental Interpersonal Relations Orientation) utgör en viktig bas under veckan.

Tid & plats

Bommersvik utanför Stockholm
Hovs Hallar utanför Båstad i Skåne

Kursledare

Vivianne har en universitetsexamen i karriärvägledning. Sedan 2008 är hon konsult där hon främst arbetat med coaching och The Human Element som grundperspektiv i olika program för blandade målgrupper. Vivianne har även arbetat med grupphandledning för verksamma coacher samt utbildat i coachande förhållningssätt och ledarskap.

Olof har gedigen erfarenhet av att leda och utveckla individer, team, affärsområden och
organisationer. I rollen som ledarskapskonsult, THE-handledare och coach har han under flera år handlett chefer att ta nästa steg i sin utveckling till att bli verkligt kraftfulla, effektiva och genuina i sitt personliga ledarskap.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om THE – The Human Element, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Mikael Samuelsson, Forsmarks kraftgrupp
Jag känner att alla människor skulle kunna lära om sig själv och andra o-avsätt vart hen befinner sig i sitt liv, många värdeskapande verktyg.
Lottie Kvick, Kristianstads kommun
Både UGL och THE bidrar med värdefulla insikter om man håller ett öppet sinne och välkomnar dessa. Utbildningarna är professionellt genomförda av kunniga kursansvariga.
Magnus Persson, Försvarsmakten
En omtumlande, utvecklande upplevelse och jag känner mig priviligerad som fått möjligheten att gå THE. Jag möter nu min omgivning med ett nytt lugn och förståelse för både mitt och andras beteende. Tack för bra mentala verktyg!

Core Code International

CoreCode International

När vi människor tar till vara på varandras olika färdigheter, tankar och erfarenheter blir det bra för verksamheten. Vi på CoreCode lyssnar in, är närvarande och tillgängliga för våra kunders olika perspektiv. Vi tar ansvar före, under och efter utbildningar...


Läs mer om Core Code International och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Core Code International

Slottsbacken 8
11130 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 39 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen THE – The Human Element från Core Code International, fyll i dina uppgifter: