Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Core Code International

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 39 recensioner.

Kursdeltagare
Ett måste för alla som vill veta hur grupper fungerar och som är intresserad om att få en ökad självinsikt!
Kursdeltagare
Jag påmindes om att engagemang från mig skapade engagemang hos andra, vilket startade en god cirkel!
Kursdeltagare
En lärdom för livet både i din vardag och yrkesliv. Lär dig att se människan bakom varje fasad och lyssna in för att få en förståelse.
Kursdeltagare
UGL är en väldigt värdefull kurs som alla egentligen borde gå. Lär dig mer om gruppers dynamik, rädslor, känslor och beteenden och dess inverkan på resultat. Häftigt format, krävande kurs och mycket värdefulla lärdomar - alla borde gå kursen!
Kursdeltagare
Den här kursen borde alla gå. Jag har fått ökad självinsikt i och självkännedom och lärt mig hur viktiga relationer är och hur vi vårdar dem. Jag kan använda mina nya kunskaper både privat och i mitt yrkesliv.
Kursdeltagare
När jag lämnade kursgården kände jag att både mina fötter äntligen stod stabilt på jordens yta och efter nästan två månader har jag samma känsla. Fantas
Kursdeltagare
En fantastisk resa på både det personliga planet och för min utveckling som ledare. Förståelsen för hur en grupp tillsammans kan höja alla medarbetares prestation är fantastisk. Med en professionell ledning under utbildningen sker stora saker på bara några dagar.
Kursdeltagare
Alla borde gå en UGL-utbildning. En väl investerad vecka som du har glädje av resten av ditt liv - både privat och i din yrkesroll.
Kursdeltagare
UGl visar både vem du är och vem du har potential att bli
Kursdeltagare
En utmanande utbildning som på ett positivt sätt "tvingar" en till reflektion kring hur man är som person och hur man uppfattas och agerar inom flera områden i sitt liv. Man måste vara modig och våga öppna upp och visa både sina starka och svaga sidor. Man växer tillsammans med de övriga i gruppen.
Kursdeltagare
Jag tycker att alla som är ledare borde gå UGL, det är en extremt påfrestande men samtidigt oerhört givande kurs. Det gav mig många insikter om mig själv i förhållande till andra. Det gav mig också en möjlighet att testa mina förhållanden till andra och utvärdera vad som är givande och hur.
Kursdeltagare
En ögonöppnare, både i yrkesrollen och privatlivet.
Kursdeltagare
Kan inte vara mer nöjd med UGL-veckan. Jag lärde mig långt mer om mig själv och min omgivning än jag någonsin hade kunnat tro. Jag önskar att alla mina medmänniskor kunde gå liknande utbildning för att skapa ett mer friktionsfritt samhälle.
Kursdeltagare
Alla borde gå UGL. och emellanåt repetera. En kurs som handlar om ledarskap på alla plan. I livet. På jobbet. Att leda sig själv oberoende av kontext och samtidigt ändå vara lyhörd för andra.
Kursdeltagare
Mycket lärorik utbildning med många insikter. Alla som arbetar som chef eller projektledare borde gå den
Kursdeltagare
Mycket lärorik kurs, med duktiga kursvärdar. En helt ny upplevelse där man både lär känna sig själv och hur man blir en bättre ledare. Rekommenderar kursen starkt!
Kursdeltagare
Corecodes UGL var en fantastisk upplevelse. Jag har med mig insikter och verktyg både privat och proffesionellt
Kursdeltagare
Total bortkoppling från det vardagliga livet och bara fokus på gruppen och en själv. Ett unikt tillfälle att lära sig mer om sig själv och andras syn på mig.
Kursdeltagare
Jag rekommenderar mer än gärna CoreCode. Har gått både UGL och THE för dem och det har varit - och är - oerhört värdefullt. Bra kurskoncept och utmärkt utförande med handledare som är
Kursdeltagare
Jag kom ensam och vilsen till utbildningen men jag lämnade den med många nya vänner och en inre tydligare kompass.
Kursdeltagare
En oförglömlig vecka med proffsiga och fantastiskt trevliga handledare!
Kursdeltagare
Mycket bra kurs med många nya tips, idéer och reflektioner. Intensivt, roligt, lärande, en riktig upplevelse. Vilket symbolvärde sista dagen hade.
Kursdeltagare
UGL är en unik möjlighet att utvecklas i både det privata och professionella!
Patrick Niss, Systemspecialist,  Trafikverket
En kurs om du vill lära känna ditt inre samt hur du fungerar i grupp, den är helt enkelt GRYM!
Martin Bülow, Rådgivare/utvecklare, /Coompanion Sörmland
Ska man gå en utbildning i livet, så är det denna
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!