Vilka krav ställer DORA på organisationer?

BG Institute, i Stockholm (+1 orter)
Längd
0 timmar
Pris
0 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Längd
0 timmar
Pris
0 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
14 maj, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Från 0 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Under detta kostnadsfria webbinarium går vi översiktligt igenom vilka krav som DORA (Digital Operational Resilience Act) ställer på organisationer och hur reglerna kan följas i praktiken.

DORA, som är en EU-förordning och ersätter det tidigare direktivet, verkar för effektiv och övergripande hantering av digitala risker i finansbranschen. DORA utgör en viktig del i EU:s digitala strategi och flyttar fokus till att säkerställa att finansiella företag kan upprätthålla verksamheten och stå emot olika incidenter, cyberhot och it-problem.

DORA börjar gälla den 17 januari 2025 och träffar både företag inom den finansiella sektorn och bolag som levererar så kallade IKT-tjänster (dvs. informations- och kommunikationsteknik-tjänster) till den finansiella sektorn. För att säkerställa att just din verksamhet är redo för det nya regelverket är det hög tid att skapa en god förståelse för vad DORA innebär, vad som måste göras och säkerställa att ni får nödvändiga rutiner och processer på plats innan januari 2025.

Utöver att ge en översiktlig bild av DORA kommer webbinaret även kort summera nya cyberrelaterade förordningar och direktiv som är på gång.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

14 maj, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

14 maj, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Vilka krav ställer DORA på organisationer?, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights