Robert Kronberg

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Robert Kronberg

Boka Robert Kronberg

Boka Robert Kronberg till ert nästa event

Häcklöpning är en av världens svåraste sporter att hävda sig inom. Att nå den absoluta världseliten kräver därför ett otroligt hårt jobb och Robert har fått jobba otroligt hårt för sina framgångar, det har sällan varit en dans på rosor där framgångarna bara radar upp sig en efter en, och det har gjort att han också fått jobba med sig själv väldigt mycket, och ständigt tvingats att utveckla sig själv i allt han gör. Hans föreläsning heter ”tio nycklar till framgång”, där han utifrån sin egen idrottskarriär och de erfarenheter han har fått där har skapat ett framgångskoncept som bygger på vilken inställning och attityd du måste ha för att bli framgångsrik i vad du än ger dig in i, vare sig det handlar om yrket, idrotten eller privatlivet! Han blandar roliga som tråkiga erfarenheter till en bra mix. Ämnen som han bla. tar upp är självmedvetenhet, målsättning motivation, långsiktighetstänk före kortsiktighetstänk din inre dialog och konflikthantering. Han är väldigt personlig i sina föreläsningar och hans mål är att alltid förankra sina erfarenheter i sina åhörares liv. Han är rak, ärlig och ibland lite obekväm i sitt sätt att föreläsa. Han diskuterar mycket med sina åhörare och vill att de skall gå ifrån föreläsningen med en ”aha”-upplevelse och kanske med några verktyg till egen utveckling och en nytändning i tillvaron.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Robert Kronberg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights