Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Robert Kronberg

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Robert Kronberg

Boka Robert Kronberg

Boka Robert Kronberg till ert nästa event

Häcklöpning är en av världens svåraste sporter att hävda sig inom. Att nå den absoluta världseliten kräver därför ett otroligt hårt jobb och Robert har fått jobba otroligt hårt för sina framgångar, det har sällan varit en dans på rosor där framgångarna bara radar upp sig en efter en, och det har gjort att han också fått jobba med sig själv väldigt mycket, och ständigt tvingats att utveckla sig själv i allt han gör. Hans föreläsning heter ”tio nycklar till framgång”, där han utifrån sin egen idrottskarriär och de erfarenheter han har fått där har skapat ett framgångskoncept som bygger på vilken inställning och attityd du måste ha för att bli framgångsrik i vad du än ger dig in i, vare sig det handlar om yrket, idrotten eller privatlivet! Han blandar roliga som tråkiga erfarenheter till en bra mix. Ämnen som han bla. tar upp är självmedvetenhet, målsättning motivation, långsiktighetstänk före kortsiktighetstänk din inre dialog och konflikthantering. Han är väldigt personlig i sina föreläsningar och hans mål är att alltid förankra sina erfarenheter i sina åhörares liv. Han är rak, ärlig och ibland lite obekväm i sitt sätt att föreläsa. Han diskuterar mycket med sina åhörare och vill att de skall gå ifrån föreläsningen med en ”aha”-upplevelse och kanske med några verktyg till egen utveckling och en nytändning i tillvaron.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Robert Kronberg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Robert Kronberg!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar