Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Patrik Sjöberg

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Patrik Sjöberg

Boka Patrik Sjöberg

Boka Patrik Sjöberg till ert nästa event

Tidigare världsrekordhållaren och innehavare av 3 raka OS-medaljer gör Patrik Sjöberg till en av våra största idrottsmän genom tiderna. Men Patrik är mycket mer än enbart en idrottsman. Han har alltid vågat stå för vad han tycker och tänker och vågat gå mot strömmen. Han beskrivs ofta av pressen som en ”Bad Boy”, vilket Patrik rycker på axlarna åt. Sjöberg fick dock lite av en revansch i och med sin bok Det du inte såg där han kom med det uppseendeväckande avslöjandet om att han blivit utsatt för sexuella övergrepp av sin före detta tränare. Ett känsligt ämne som många inte vågar prata om, ingen utom Patrik!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Patrik Sjöberg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Patrik Sjöberg!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar