Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Magnus Rosén

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Magnus Rosén

Boka Magnus Rosén

Boka Magnus Rosén till ert nästa event

Låt Dig och ditt företag bli inspirerad av rockmusikern och entreprenören som förverkligat sina drömmar! Magnus är inspiratören och solobasisten som turnerat världen runt med Hammerfall, framträtt för Kinas folk och regering, erhållit flertalet guldskivor, titeln Artist of the Year, ambassador för Sveriges alla kultur- och musikskolor, är utsedd till Sankta Lucias beskyddare mm. Magnus berättar om vilka drivkrafter som fått honom att bli firad rockstjärna och få spela inför tiotusentals människor på arenor världen över samtidigt som han spelat för fattiga gatubarn i Sydamerika och försett dem med mat. Han bjuder på livemusik, visar film, berättar om fantastiska resor, omöjliga uppdrag, moral och etik, om hårt arbete och turnéliv. Allt baserat på hur han använder lusten som styrka och drivkraft och om hans övertygelse att lusten kan få drömmar att bli verklighet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Magnus Rosén, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Magnus Rosén!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar