Visa utbildning.se som: Mobil

Lasse Gustavsson

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Mer om Lasse Gustavsson

Boka Lasse Gustavsson

Boka Lasse Gustavsson till ert nästa event

1981 sökte Lasse Gustavsson till brandkåren i Göteborg och fick till sin stora glädje anställning och fick börja en helt ny utbildning. I maj samma år brännskadades han och en äldre kollega i samband med en utryckning. Hans kollega avled, men Lasse fick chansen att börja om en gång till. Efter två års rehabilitering återgick han till utryckningstjänst. Detta tack vare gott kollegialt stöd samt en arbetsgivare som trodde på hans förmåga, trots hans skador. 1989 tog han tjänstledigt och studerade friskvård och hälsopedagogik i två års tid. Den utbildningen gav honom "körkort på livet", med många fantastiska redskap i konsten att bygga upp ett liv med kvalitet. Stärkt av denna resa sa Lasse upp sig och har sen dess arbetat som freelance-utbildare. En uppskattad föreläsare som berättar om sina erfarenheter från livet. Lasse nämns ofta i media som "brandmannen som kom igen" och har under ett flertal år hållit mycket välbesökta föreläsningar och kurser för företag och organisationer. Lasse är hälsopedagog med inriktning på debriefing, mental träning och organisationsutveckling samt inom The Human Element.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lasse Gustavsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lasse Gustavsson!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lasse Gustavsson från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter: