Kenth Hultqvist

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Kenth Hultqvist

Boka Kenth Hultqvist

Boka Kenth Hultqvist till ert nästa event

Teamet - vi tillsammans Om målet är att bli bäst, går det inte att förlita sig på ett fåtal människors kompetens. Det handlar om bygga upp laget, att tydliggöra vars och ens roll, att samlas kring ett gemensamt mål och få hela laget att sträva i samma riktning. Det är vad teambildning handlar om - att åstadkomma resultat, tillsammans. Ledaren är givetvis väldigt viktig och skall med varsam hand bevaka och underlätta processen för sina medarbetare. Det kan handla om att inspirera alla eller den enskilda individen. Att få varje anställd att förstå att det är han eller hon som utgör laget ingen annan. ALLA skall bidra till att vi - företaget, avdelningen eller teamet blir bättre och utvecklas. Medarbetarnas ansvar att bidraga till teamets utveckling är av stor betydelse. Visst är frågan, vad gör laget för mig, viktig, men absolut lika viktig är: Vad gör jag för laget? Ni förstår att ämnet är oerhört brett och vi har föreläst från många olika perspektiv. Vi väljer efter era behov. Alla företag befinner sig just där de befinner sig! Kenth Hultqvist som arbetat med teamutveckling, coachning och motivation under närmare två decennier har mycket att lära ut. Sverige var storfavorit inför semifinalen i bandy mot det ryska delstatslaget Tatarstan. Den starka kylan hade spräckt isen och domarna vägrade blåsa till spel eftersom risken för skador var överhängande. En hotande katastrof bland åskådarna undveks då Kenth Hultqvist väckte den förlösande idén om att avgöra matchen på straffar istället för att spela den senare. Hemmalaget Tatarstan, som Sverige enkelt besegrat i gruppspelet, vann straffläggningen och lugnet lägrade sig. Som förbundskapten i bandylandslaget har Hultqvist tilldelats Riksidrottsförbundets och Svenska Sportjournalistförbundets Fair Play-pris år 2000. Juryns motivering: ”För att han, utan att tveka, löste en mycket kritisk situation på ett sätt som riskerade det egna lagets seger”.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kenth Hultqvist, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights