Visa utbildning.se som: Mobil

Christian Azar

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Christian Azar

Boka Christian Azar

Boka Christian Azar till ert nästa event

Christian Azar har en bakgrund inom fysik och han är för närvarande professor i energi och miljö vid Chalmers. Hans forskning fokuserar på klimatförändringsstrategier inkluderat energisystemsmodellering, teknisk bedömning och politisk analys. Han sitter i redaktioner för flera internationella vetenskapliga tidskrifter som har producerat ett hundratal artiklar och rapporter om energi, klimat och miljö. Nyligen var han medlem av, den tidigare statsministern, Göran Perssons kommission mot oljeberoende och även medlem i den svenska regeringens vetenskapliga råd om klimatförändringar. Christian har dessutom varit rådgivare till Margot Wallström som i sin egenskap av EU-kommissionär varit ansvarig för miljöfrågor. 2009 var han listad som den mest inflytelserika personen när det gäller miljöfrågor i tidningen ”Miljöaktuellt”. Hans bok Makten över klimatet ansågs av svenska dagstidningar vara den bästa boken om klimatfrågan på svenska.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Christian Azar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Christian Azar från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Christian Azar!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar