Visa utbildning.se som: Mobil

Anders Haglund

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Anders Haglund

Boka Anders Haglund

Boka Anders Haglund till ert nästa event

Har du någon gång tänkt att du har det så bra att du faktiskt BORDE MÅ BÄTTRE? Känt att du har mycket mer inom dig, men att du inte riktigt får fram det? Då är det här ett seminarium för dig! För oavsett om det handlar om ett möte där du vill hitta de rätta orden, eller en krissituation där det krävs mental skärpa, så skulle det göra all skillnad i världen att veta hur vi lockar fram vårt bästa just då. Så vad är det som gör att vissa människor lyckas med detta medan andra får kämpa så snart det drar ihop sig? Vilken är hemligheten till att kunna locka fram sitt bästa - när det gäller som mest? Jo, det finns något i oss som vi alla har tillgång till i varje ögonblick. Något som är så enkelt och grundläggande att vi knappt tittat i den riktningen. I samma stund som vi inser detta, förstår vi att allt som har hållit oss från vår fulla potential är ett oskyldigt missförstånd. ”En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta ditt liv till en helt ny nivå!”

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Anders Haglund, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Anders Haglund!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören