Inga recensioner än

Anders Sörman-Nilsson

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Anders Sörman-Nilsson

Boka Anders Sörman-Nilsson

Boka Anders Sörman-Nilsson till ert nästa event

Digilogue – Hur du vinner digitala hjärnor och analoga hjärtan hos morgondagens kunderAnders Sörman Nilsson är grundare till Thinque – en tankesmedja med fokus på att hjälpa ledare att omvandla störande frågor till förebyggande framtida strategier. Som en australisk-svensk futurist och innovatör har han hjälpt ledare på fyra kontinenter med strategier för att hantera en osäker framtid. Sedan 2005 har han arbetat med eller talat för företag såsom Apple, Johnson & Johnson, Cisco, Eli Lilly, SAP, IBM, Xerox, ABN Amro Bank och Commonwealth Bank. En del företag kastar sig vårdslöst in i den digitala framtiden, medan andra fortsätter som de alltid gjort – smarta ledare har förstått att man bör ligga någonstans mittemellan. Det är också här som kunderna oftast vill att du befinner dig, i mitten där det analoga och digitala möts – Digilouge. Det digitala når kundens hjärna medan det analoga når kundens hjärta. Lär dig att hantera balansgången mellan det analoga och det digitala genom att lyssna på Anders.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Anders Sörman-Nilsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights