Hjärntillskott - Morning Masterclass 2024

Bestseller, i Göteborg (+2 orter)
Längd
2,5 timmar
Längd
2,5 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Morning Masterclass

Masterclass låter dig fördjupas i ett ämne av en utvald lärare av högsta klass. “En dag med en skicklig lärare är värt mer än 1000 dagar av flitigt studium” lyder ett gammalt ordspråk.

På våra Masterclass sitter ni ner vid bord för att kunna diskutera frågor och för att knyta kontakter. Välkommen!

Kursinnehåll

Robert Karjel

Att göra det omöjliga
möjligt


Robert Karjel, överstelöjtnant i flygvapnet, har flugit militära flygplan och helikoptrar sedan slutet av 80-talet. Under 2010 var Robert Karjel posterad i Adenviken för att på uppdrag av FN och EU leda sin helikopterdivision i arbetet med att bekämpa de pirater som hemsöker den somaliska kusten.

Inför uppdraget fick han mycket kort tid på sig att förbereda sig och sitt förband på insatsen. Organisationen var också präglad av tidigare misslyckanden inom försvarsmaktens helikopterverksamhet, där prestigeprojekt kraftfullt försenats och
många kollegor omkommit i flyghaverier. Under insatsen lyckades dock den fartygsstyrka som Karjel och hans division ingick i avvärja mer än 100 piratattacker och eskortera mat och mediciner till miljontals svältande i Somalia. En prestation som rönt stor uppmärksamhet även internationellt.


Karjel inspirerar kring hur ledare skapar framgångsrika organisationer genom att skapa drivkraft hos individen. Hur man går från den enskildes rädsla att misslyckas, till en gemensam känsla av att vilja uppnå något stort.

Upplägg

Ungefärliga hålltider:

07:30 Registrering och frukost
08:00 Föreläsning vid frukostborden
10:00 Mingel och avslutning

Tid & plats

Göteborg
Quality Hotel The Weaver
Fredag 22 mars 2024


Stockholm
Quality Hotel Globe
Onsdag 20 mars 2024

Malmö
Malmö Arena Hotel
Torsdag 21 mars 2024

Mat & logi

I paketet ingår även frukost.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärntillskott - Morning Masterclass 2024, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestseller
Olof Asklunds gata 6-10
421 30 Göteborg

Bestseller Pr AB har funnits sedan 1984 och arrangerar egna seminarier med både kända svenska och internationella föreläsare. Vi är väldigt stolta över att kunna ge företagsledare externa färdigsydda ledningsmöten hos oss. 

Vi arrangerar seminarium inom: Ledarskap, Marknadsföring, Framtid, Strategier.  Våra föreläsare är i grunden väldigt olika men har ändå mycket gemensamt;  De har förmågan att motivera andra, tänka nytt och modet att göra tvärtom. Bestseller kan ge dig och ditt företag det...

Läs mer om Bestseller och visa alla utbildningar.

Highlights