Hjärntillskott - En hållbar ekonomi

Bestseller, i Göteborg (+2 orter)
Längd
4 timmar
Längd
4 timmar
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

En hållbar ekonomi

Kursinnehåll

Klas Eklund

Ekonomi i svåra tider


Klas Eklund är en svensk ekonom, lärare och författare född i Stockholm 1957. Han är en av Sveriges mest välkända ekonomer och har blivit en ofta sedd gäst i TV-program som handlar om ekonomi och politik.

Eklund har en magisterexamen i nationalekonomi från Stockholms universitet och en doktorsexamen från Harvard University. Efter att ha arbetat som forskare och lärare vid Harvard och Stockholms universitet, blev Eklund chefsekonom på SEB, en av Nordens största banker.

Eklund har också varit medlem i regeringens finanspolitiska råd, där han var med och utformade den svenska ekonomiska politiken. Han har varit ledamot i Riksbankens direktion, som är den svenska centralbankens beslutsfattande organ.

Eklund är nu en populär föreläsare och har undervisat på flera svenska universitet. Han är även en flitig författare och har skrivit flera böcker om ekonomi och samhälle, bland annat Europas självmord och Den nya ekonomins grundproblem. Genom sin karriär har Eklund blivit en av Sveriges mest välkända och respekterade ekonomer, och hans åsikter har ofta spelat en viktig roll i den svenska ekonomiska debatten. Med sin djupa kunskap och breda erfarenhet inom ekonomi och finans är Klas Eklund en kraftfull resurs för alla företag och organisationer som strävar efter att förstå och dra nytta av de senaste trenderna och förändringarna inom ekonomin.

Gustav Stenbeck

Där hållbarhet och affärer möts

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist, entreprenör och börs-VD. Han jobbar idag med att starta, finansiera och bygga startups som har världsförändrande potential. Han har hands-on-erfarenhet av vilka hållbarhetsinitiativ som funkar inom både stora och små bolag och utmanar många tidigare sanningar inom hållbarhetsvärlden. Gustav kommer prata om hur hållbarhet förändrar världen och hur du kan dra nytta av förändringen för att redan idag bygga bättre bolag. När publiken lämnar en av Gustavs föreläsningar så gör de det med nyvunnet engagemang och kunskap. Kanske lämnar de även med en önskan att förändra världen.

Sara Wimmercranz

Hur kan andras fördomar bli dina
Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist, framgångar?

Entreprenör, investerare och drake i SVTs Draknästet. Hon var med och grundade miljardbolaget Footway och driver idag riskkapitalbolaget BackingMinds som gör affärer på andra investerares fördomar. Sara ägnar sitt liv åt att bygga broar mellan vanligt folk och näringslivet, demokratisera ägande, och hon mäter förändring i timmar och kronor. Sara har blivit utsedd till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare av Dagens Industri, Supertalang av Veckans Affärer, Årets Mama av tidningen Mama och en av Näringslivets Mäktigaste kvinnor av Veckans Affärer.

Upplägg

Ungefärliga hålltider:

07.30 Registrering, kaffe och mingel
08.00 Föreläsare 1
09.15 Föreläsare 2
10.30 Kaffepaus
10.45 Föreläsare 3
12.00 Affärslunch

Tid & plats

Göteborg
World of Volvo
Torsdag 16 maj 2024


Stockholm
Quality Friends Arena
Fredag 17 maj 2024


Malmö
Malmö Arena Hotel
Onsdag 15 maj 2024

Mat & logi

I paketet ingår även frukost/välkomstdrink och lättare mat.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hjärntillskott - En hållbar ekonomi, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestseller
Olof Asklunds gata 6-10
421 30 Göteborg

Bestseller Pr AB har funnits sedan 1984 och arrangerar egna seminarier med både kända svenska och internationella föreläsare. Vi är väldigt stolta över att kunna ge företagsledare externa färdigsydda ledningsmöten hos oss. 

Vi arrangerar seminarium inom: Ledarskap, Marknadsföring, Framtid, Strategier.  Våra föreläsare är i grunden väldigt olika men har ändå mycket gemensamt;  De har förmågan att motivera andra, tänka nytt och modet att göra tvärtom. Bestseller kan ge dig och ditt företag det...

Läs mer om Bestseller och visa alla utbildningar.

Highlights