Utbildningar inom e-handel

Shopping ska inte vara ansträngande

Många företag går över till att börja sälja varor och tjänster digitalt och flera branscher skriker efter kompetens. Gillar du näthandel och försäljning? Då ska du läsa en utbildning inom e-handel!
Visar 1-25 av 25 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
  • = Available educations
Visar 1-25 av 25 träffar

Varför en utbildning i E-handel?

För att starta en verksamhet på webben behöver du veta känna till vilke spelgrelger som avgör dels hur besökare ska hitta in till din E-handel men även ha kunskaper inom lagar som reglerar handeln på nätet. Utbildningarna riktar in sig till dig som vill intressera dig för E-handel, vill starta eget företag eller som idag redan har ett arbete som behöver digitlaisera sin verksamhet. 

Vad ingår i utbildningen?

Utbildningen arrangeras av privata yrkesutbildare där utbildningen genomförs på distans, ofta kan du välja själv i vilken takt du vill gå utbildningen, vilket passar dig som vill kunna arbeta samtidigt som du studerar. I utbildningen är vanligt förekommande upplägg exempelvis:

  • Juridiska aspekter av att öppna upp sig mot en global marknad
  • Prisstrategier
  • E-handelssystem
  • Design av e-handel
  • Content
  • Betalningslösningar

Framtiden inom E-handel

E-handel är ett arbetsområde som nästan alla företag behöver arbeta med i olika utsträckning. I en digitaliserad tillvaro där majoriteten av internetanvändarna surfar på nätet med sin mobiltelefon gäller att det konstant arbeta med att optimera sin E-handel och följa kundresan digitalt över flera olika plattformar. Idag hittar du utbildningar på området från flera aktörer, många av arrangörerna erhåller specialistutbildningar inom google ads, SEO och SEM - sådant som också kommer spela en helt avgörande roll för din E-handel.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
PRINCE2 – Kungen av projektledni...
Adding Value Consulting AB

– Att vi nu har en mall att utgå ifrån vid allt projektarbete har gjort organisationen mycket mer effektiv och dessutom talar vi alla samma språk. Våra kunder ser att vi arbetar efter en internationell erkänd standard och de vet då att vi är effektiva och har kontroll på risker, kvalitet och levererar det vi har lovat och oftast lite extra därutöver!

Göran Enström, Commercial Manager, Envirotainer

Läs mer