Produktions­ledare

Nästa kurstillfälle
Kontakta oss. se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss. se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Beskrivning av: Produktions­ledare

Produktions­ledare

Även om ni är två personer eller en hel avdelning brukar det krävas en viss nivå av flexibilitet både när det gäller planering och utbildningsområden. Istället för krångliga formulär och knapptrixande får ni personlig och professionell hjälp att möta de önskemål och krav ni har, bara ett mail eller telefonsamtal bort.

Om framförhållning är din styrka kanske du har en liten produktionsledare i dig. Som produktionsledare arbetar du med produktion och produktionsplanering på en kommunikationsavdelning, reklam- eller kommunikationsbyrå, vilket är en avgörande del när det gäller att leverera bra saker i utsatt tid. Din roll är att se till att det som görs på byrån kommer ut. Det handlar mycket om att planera och samordna, allt ifrån annonser, event, PR, internkommunikation till digitalt material och filmprojekt. Förutom att ha ett extraordinärt utvecklat ordningssinne har du stor nytta av att kunna hålla ihop ett team och ta ledning. Du behöver också vara lite slipad när det gäller att hålla kontakt med leverantörer, såsom tryckerier och mediabyråer. Näsa för ekonomi är också en styrka i din roll. På Berghs skaffar du alla verktyg som behövs för att blir rustad för yrkesroller som produktionsledare, operativ projektledare, digital produktionsledare, producent eller produktionsassistent vid film och TV.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss.

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Film

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Produktions­ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 38 recensioner.
Skriv en recension
4/5
Kursdeltagare
30 dec 2019
5/5
Kursdeltagare
30 dec 2019
5/5
Kursdeltagare
30 dec 2019
Berghs School of Communication
Bobergsgatan 48
115 47 Stockholm

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...

Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar.

Highlights