20 apr 2023

7 utbildningar som gör dig till en bättre talare

Känner du att folk inte lyssnar när du talar? Har du svårt att fånga publikens intresse när du håller presentationer? Då har du hamnat rätt! Det går alltid att bli en bättre talare med de rätta verktygen. Vi tipsar om sju utbildningar för att du ska bli en bättre talare. 

Du kanske jobbar med något där ditt tal är din viktigaste resurs eller tycker att det är jobbigt att tala inför grupp. Det finns många sätt att bli en bättre talare och få folk att lyssna och vara engagerade när du pratar. Oavsett om det är i arbetslivet eller privat kan du hitta utbildningar som hjälper dig att fängsla din publik. 

Senast uppdaterad: 20 apr 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2014-12-10

KUNSKAPSTEST: Hur bra presentatör är du och kan du din Powerpoint?

Testa dina kunskaper som presentatör. Efter du har genomfört testet får du tillgång till artikeln "4 tips för bättre presentationer".

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-09-14

Presentationsteknik – 10 tips för bättre muntliga presentationer

Vad är det egentligen som gör en muntlig presentation riktigt bra? Alla har vi deltagit vid både lyckade och mindre lyckade presentationer och nu är det kanske din tur att presentera? Här är 10 tips som hjälper dig att hålla nerverna i schack och leverera på ett slagkraftigt sätt.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-12-17

Så fångar du publiken direkt – 5 tips på hur du bäst inleder en presentation

Inledningen på din presentation kan vara avgörande för om dina åhörare kommer att fortsätta lyssna aktivt. Vi har tagit fram våra fem bästa tips på hur du inleder en presentation på ett förtroendeingivande och intresseväckande sätt.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨