10 dec 2014

Kunskapstest i presentationsteknik och Powerpoint


Testa dina kunskaper som presentatör + få 4 tips i presentationsteknik

Artikeln "4 tips för bättre presentationer" får du tillgång till efter att ha slutfört kunskapstestet i presentationsteknik och Powerpoint.

Fångar du åhörarnas uppmärksamhet eller somnar de? Testet består av 15 påståenden där du svarar Ja eller Nej, beroende på om du håller med påståendet eller inte. Få en koll på dina egna kunskaper, och få direkt feedback på hur du kan bli bättre.

Ser du inte starta-test-knappen? Klicka här.

Senast uppdaterad: 10 dec 2014

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-12-16

10 tips för en proffsigare PowerPoint-presentation!

En vass PowerPoint-presentation gör ofta det där lilla extra för ditt muntliga framträdande. Men hur ska en snygg och välgjord presentation egentligen se ut? Här är topp 10 tips på hur du skapar en proffsig PowerPoint!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-12-17

Quiz - Lider du av scenskräck?

De flesta som talat inför grupp har någon gång känt nervositeten komma krypande vid precis fel tidpunkt. Detta quiz består av 8 frågor som hjälper dig att reda ut om dina besvär beror på scenskräck. Lycka till!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-03-27

Vad gör en copywriter?

Vad innebär det egentligen jobba som copywriter? Vilka egenskaper bör du ha som copywriter? Hur lätt är det att få jobb efter utbildning? Här är de vanligaste frågorna som vi på utbildning.se stöter på inom yrket. Som copywriter har du uppgiften att skapa övertygande och relevanta texter som engagerar en aktuell målgrupp och som stärker varumärkesidentiteten.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!