Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Upskill & Reskill 2023

utbildning.se
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: 2023-01-25 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Upskill & Reskill

Upskill & Reskill 2022

Välkommen till Upskill & Reskill 2023

Upskill & Reskill 2022 blev en succé – i januari 2023 är det dags igen! Tillsammans med Framgångsakademin och Microsoft bjuder vi in till det digitala eventet Upskill & Reskill 2023. Ett kostnadsfritt digitalt event för dig som vill bli inspirerad till ett livslångt lärande, både i arbetslivet och på fritiden. Anmäl dig idag!

Det råder kompetensbrist i Sverige. Forskning visar att ungefär 50 procent av alla yrkesverksamma behöver omskolas inom de närmsta åren. På Upskill & Reskill 2023 får du lyssna till inspirerande föreläsare och spännande paneldiskussioner – allt med lärande i fokus. Här kan du även träffa utbildningsarrangörer, branschorganisationer och andra intressanta profiler i deras virtuella montrar. På eventet 2022 medverkade 4683 personer. 25 inspirerande webbinarier visades totalt över 28 000 gånger. Nu hoppas vi att du vill vara med 2023!

Säkra din biljett här – kostnadsfritt!

När och var?


  • 25 januari 2023
  • Klockan 9–17
  • På utbildning.se
  • Eventet är kostnadsfritt!

Mer information

Så går vårt virtuella event till


Inför eventet kommer du att få ett mejl med en länk till det digitala eventet – klicka på den när eventet startar för att komma in i plattformen. Upskill & Reskill äger rum i en virtuell 3D-miljö med en reception, mässhall med montrar och en föreläsningssal som du själv navigerar runt i. Vi från utbildning.se finns tillgängliga via chatt under hela dagen om du har frågor om eventet eller plattformen.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Sandra
Eventet 2022 var grymt bra så jag längtar till 25 januari 2023 och återigen bli inspirerad!
Elsa
Upskill & Reskill var helt magiskt förra året. Jag fick med mig massor med ny kunskap och blev oerhört inspirerad. Jag kommer garanterat gå igen!

utbildning.se

Det finns alltid något nytt att lära sig

Vi på utbildning.se är övertygade om att det är kunskap som driver människor och organisationer framåt. Vi inspireras av människor som vågar anta nya utmaningar och som strävar efter att utvecklas. Det kan vara chefen som med hjälp av en...


Läs mer om utbildning.se och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

utbildning.se

Karlavägen 104
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.utbildning.se