Visa utbildning.se som: Mobil

Excel avancerad - Online

TEK Kompetens
Kort om utbildningen
1 dag
4 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-15 08:45 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Excel avancerad

Excel avancerad är utbildningen för dig som har insett potentialen i Excel! Du använder det som en viktig del i ditt arbete redan idag och har god kunskap men vill bli ännu bättre.

Vi genomför utbildningen digitalt med ”live-uppkoppling” där deltagarna, precis som på en vanlig utbildning, kan ställa frågor, interagera med varandra och dela erfarenheter. Utbildningen genomförs via Teams. Du behöver inte ha Microsoft Teams installerat på din dator. Inloggningsuppgifter och instruktioner samt övrig information skickas ut via kallelsen i god tid före utbildningen.

Målgrupp

Användare som frekvent använder Excel och vill bli ännu bättre.

Kursinnehåll

Du kommer bland annat att få lära dig ett verktyg för att hämta och transformera externa data (även kallat Power Query). Med detta verktyg kan man hämta information från bland annat databaser, webbsidor, andra Excelfiler, sammanställa i en Exceltabell, för att sedan kunna arbeta vidare med informationen. Till exempel med hjälp av pivottabeller.

Vi fördjupar oss också i pivottabeller, funktioner och hur man kan presentera data med diagram. Kursen kommer att anpassas efter deltagarnas önskemål.

Investering

Medlem 3 900 kr
Ej medlem 4 500 kr

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Excel avancerad - Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

TEK Kompetens

TEK Kompetens skapar utveckling

TEK Kompetens skapar förutsättningar för ett hållbart näringsliv i Halland. Vi är näringslivets plattform i kompetens- och utvecklingsfrågor för utbildningar, nätverk och projekt. Nära dig. Vi utvecklar individer som i sin tur utvecklar organisationer. Genom att kartlägga ditt företags behov...


Läs mer om TEK Kompetens och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

TEK Kompetens

Slottsmöllan 10 B
302 31 Halmstad

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Excel avancerad - Online!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Excel avancerad - Online från TEK Kompetens, fyll i dina uppgifter: