Visa utbildning.se som: Mobil

Heta Arbeten - TA Utbildning AB

TA Utbildning AB
Kort om utbildningen
1 dag
3 100 SEK exkl. moms
   
Göteborg, Hässleholm, Landskrona, Sollentuna, Stenungsund, Trollhättan

Kursbeskrivning

Heta arbeten

Ta certifikat för Heta Arbeten

Sedan 1991 ställer försäkringsbranschen krav på att alla som arbetar med Heta Arbeten har utbildning och aktuellt certifikat. Denna utbildning ger den kunskap som krävs för att utföra förebyggande åtgärder vid Heta Arbeten för att risken för brand eller andra skador minimeras. 

Efter genomgången utbildning får deltagare ett utbildningsbevis från Svenska Brandskyddsföreningen, i form av ett certifikat för Heta Arbeten som är giltigt i fem år.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Denna kurs vänder sig till alla som arbetar med brandfarliga Heta Arbeten enligt exemplen ovan, samt övriga arbeten som kan orsaka uppvärmning och gnistbildning. Försäkringstagare, fastighets- och lokalansvariga samt entreprenörer som utför eller ansvarar för Heta Arbeten.

Kursinnehåll

  • Allmänt om brandfarliga Heta Arbeten
  • Brandskyddsorganisation
  • Brandkunskap, brandsläckning & släckutrustning
  • Förebyggande brandskydd
  • Brandfarlig vara samt EX-miljö
  • Tätskiktsarbete
  • Bränder som orsakats av Heta Arbeten

Examen, diplom m.m.

Efter genomförd utbildning med godkända prov får deltagare utbildningsbevis av Svenska Brandskyddsföreningen, ett certifikat för Heta Arbeten som är giltigt i fem år.

Certifikat

Heta arbeten-certifikat

Heta arbeten

Arbetsprocesser som innefattar användning av värme eller som kan komma att generera värme kallas Heta arbeten. Heta arbeten är potentiellt farliga och bör bedömas och genomföras på ett kontrollerat sätt. Alla som arbetar med Heta arbeten bör därför ha ett certifikat.Certifikatet är giltigt i 5 år, därefter måste det förnyas.

Läs mer om Heta arbeten
ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Heta Arbeten - TA Utbildning AB, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

TA Utbildning AB

TA Utbildning AB

Ledande utbildningsföretag med lång och gedigen erfarenhet av maskinförarbranschen.  Vi utför alla våra utbildningar med fokus på säkerhet och lättförstålighet. Kvalité, kompetens och flexibla utbildningslösningar som motsvarar de högt ställda lag- och branschkrav är för oss en självklarhet. Vi genomför...


Läs mer om TA Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

TA Utbildning AB

Nabbensbergsvägen 2
462 40 Vänersborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Heta Arbeten - TA Utbildning AB från TA Utbildning AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Heta Arbeten - TA Utbildning AB!

Arrangörsrecensioner
(3,3)
Baseras på 3 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar